Decors & Stands

Sep 22, 2021, 20:24
Rent-Event combineert 25 jaar ervaring met jeugdig enthousiasme

Rent-Event combineert 25 jaar ervaring met jeugdig enthousiasme

08 juli 2021

Enkele jaren geleden werd Rent-Event, al bijna 25 jaar een vertrouwde naam binnen de verhuursector, overgenomen door de familie Everaert. Vader Luc Everaert, die uitgebreide ervaring heeft binnen de standenbouw en de evenementenwereld, wordt bij de leiding van het bedrijf bijgestaan door zijn zonen Thibaut (28 jaar) en Sébastien (29 jaar). Deze mix van jarenlange ervaring en jeugdig enthousiasme  resulteert in een snelle, punctuele, flexibele en betrouwbare service.

Door de opkomst van Fine Dining is het creëren van een concept van cruciaal belang voor een feest of evenement. Van het dresseren van leuke borden, over een mooie gedekte tafel, tot originele of stijlvolle meubelen. Rent-Event kiest hierbij als familiebedrijf voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. De bedrijfsfilosofie is dan ook dat elke bestelling wordt behandeld “alsof het voor ons eigen feest zou zijn”.

Om dit bedrijfsmotto te vertalen naar de realiteit, werd er de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in kwalitatieve producten zoals Serax, Degrenne, Jars, Cutipol, Rational, etc. Ook het aanbod meubilair wordt voortdurend aangevuld en vernieuwd. Bovendien gaat deze kwaliteit ook gepaard met kwantiteit, want Rent-Event kocht deze materialen ook steeds in grote aantallen aan. Dit zorgt ervoor dat ook grotere feesten geen probleem zijn voor het bedrijf uit Asse. De ervaren logistieke afdeling zorgt daarbij steeds voor de correcte en stipte leveringen van de bestelde materialen.

www.rentevent.be