Decors & Stands

Oct 31, 2020, 13:34
Outdoor is the new normal

Outdoor is the new normal

18 juni 2020

Van fitness en spinninglessen over yoga tot zumba of pilates… groepslessen die normaal in een overdekte ruimte plaatsvonden, werden tijdens de lockdown – met dank aan het mooie weer – in openlucht gehouden. Maar het Belgische weer wil natuurlijk niet altijd mee. In zo’n geval kan een Startent van Visix soelaas brengen.

De Coronacrisis maakte het voor iedereen duidelijk: binnenblijven én stilzitten, daar wordt niemand gelukkig van. Vlamingen trokken massaal de sportschoenen aan, haalden de fiets uit het berghok of kochten er een nieuwe en (her)ontdekten hun buurt. Met dank aan het mooie weer. 
   
Maar alleen is maar alleen natuurlijk. En niet iedereen wordt happy van de runners’ high of een fietstocht door weer en wind. Fitnessers, spinners, yoga-, zumba- en pilatesbeoefenaars bleven op hun honger zitten. Totdat ondernemende uitbaters en lesaanbieders de koe bij de hoorns vatten en hun lessen gewoon buiten aanboden. Gezond én veilig want in openlucht kan je de regels van social distancing gemakkelijker naleven en is de verspreiding van het virus minimaal.

Onder zeil
Buiten sporten is leuk zolang het droog en zonnig blijft. Een regenbui of een te felle zon is minder bevorderlijk voor de sportvreugde. Met een Startent van Visix kan je echter weerbestendig sporten in openlucht: de perfecte combinatie van beschutting tegen de elementen enerzijds én de voordelen van openluchtsporten anderzijds.

Met een diameter van 8 tot 13 meter zijn er Startenten voor zowel kleine als grotere groepen. Een waterdichte Startent is verkrijgbaar vanaf 1180 euro én kan bovendien bedrukt worden met het logo van de sport-, yoga- of fitnessclub.

Ook B2B-events
Nu de hele eventsector zichzelf moet heruitvinden, bieden de tenten en scheidingswanden van Visix ook hier een mogelijke oplossing. Beurzen, tradeshows, enz. die voorlopig niet kunnen of mogen doorgaan omwille van de social distancing-vereisten, kunnen – in aangepaste vorm – plaatsvinden in openlucht, onder diverse soorten tenten. 

Meer van Visix Brand Shiners :