Decors & Stands

Jul 5, 2020, 5:33
FestivalChairs: een praktische én veilige keuze

FestivalChairs: een praktische én veilige keuze

26 mei 2020

De FestivalChair is een stevig en recycleerbaar krukje van karton, een originele en vooral praktische oplossing voor events, congressen en festivals. Wanneer events binnenkort weer zullen heropstarten is de FestivalChair bovendien ook een veilige keuze. Uit studies blijkt immers dat het Covid-19 virus veel korter overleeft op karton dan op andere materialen.

De kartonnen krukjes van FestivalChairs waren het afgelopen jaar aan een opmars bezig binnen de eventwereld. Steeds meer organisatoren kozen deze oplossing om de deelnemers van hun events, festivals of congressen een originele en vooral praktische zitplaats aan te bieden. Door het toeslaan van de Covid-19 crisis is die mooie groei nu even stilgevallen.

Toch is er ook goed nieuws te melden. Uit wetenschappelijke publicaties in de New England Journal of Medicine (17 maart) en het tijdschrift The Lancet Microbe (2 april) blijkt dat het Covid-19 virus veel korter overleeft op karton dan op plastic en metaal. Dat maakt van FestivalChairs de ideale oplossing bij de heropstart van evenement. Ze zijn niet alleen veilig en praktisch (de anderhalve meter is uiteraard geen probleem) maar ook origineel en opvallend.

www.festivalchairs.com

Meer van FestivalChair :