Decors & Stands

Apr 23, 2024, 9:49
Feestverhuur Van Rompaey ondersteunt de 40ste verjaardag van DECA

Feestverhuur Van Rompaey ondersteunt de 40ste verjaardag van DECA

29 november 2018

In september vierde verpakkingsspecialist DECA uit Herentals zijn 40ste verjaardag met een groot feest. Feestverhuur Van Rompaey bleek de perfecte partner voor het leveren van feestmaterialen en het inrichten van de VIP-zone.

DECA wilde zijn 40ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en nodigde daarom zo’n 5.000 gasten uit op de Golfclub Witbos Noorderwijk. Op het programma stonden onder andere optredens van Laura Tesoro, The Scabs 40, Superjam feat. Bart Peeters en Natalia.

In de VIP-ruimte, die plaats bood aan 740 personen, werd alles aangekleed met een combinatie van zwart en hout, met af en toe een toets van groen. Deze combinatie gaf het gevoel dat de natuur naar binnen getrokken werd.

Er werden ook balies en bars geplaatst, afgewerkt met een voorzijde in mos. Het meubilair was dan weer een combinatie van zwart met eikenhout.  Verder waren er ook twee grote zithoeken voorzien, met grote poefs en ook hier heel wat aankleding in het groen. Ook buiten de VIP-zone zorgde Feestverhuur Van Rompaey voor staantafels met een zwarte en eiken afwerking.

Meer van Feestverhuur Van Rompaey :