Decors & Stands

May 2, 2024, 20:56
Plug n’ Play en Mo-Systeme brengen mobiele pop-ups naar Benelux en Noord-Frankrijk

Plug n’ Play en Mo-Systeme brengen mobiele pop-ups naar Benelux en Noord-Frankrijk

22 september 2015

De firma Plug n' Play uit Boortmeerbeek is een operationele samenwerking aangegaan met het Duitse Mo-Systeme. Door het bundelen van hun krachten kunnen beide bedrijven nog doeltreffender zijn in het ondersteunen van live communicatie campagnes.

Plug n' Play maakt sinds 2008 installaties voor reclametoepassingen en brand experiences en biedt daarbij kwalitatieve oplossingen voor festival-, event- en beurstanden, activaties, pop-ups en decors. Mo-Systeme is een Duits architectenbureau voor live communicatie. Zij leveren kwalitatieve mobiele pop-up systemen die uitermate geschikt zijn voor roadshows, events, festivals, citymarketing en beurzen over heel Europa.

De blikvanger binnen dit aanbod is de Modulbox. Dit is een afsluitbare modulaire eventruimte die volledig gebrand kan worden. De box wordt vervoerd op een aanhangwagen en kan met een intern liftsysteem eenvoudig opgesteld worden door 1 persoon in slechts 45 minuten.

Een glimp van de mogelijkheden van de Modulbox zie je in dit filmpje.

Beide bedrijven zijn alvast heel erg opgetogen over de samenwerking.

"Mo-Systeme wil met Plug n' Play de afstand met haar doelgroep verkleinen om live communicatie campagnes in de Benelux en Noord-Frankrijk te ondersteunen." zegt Robbert De Boer, international business developper bij Mo-Systeme.

"Voor Plug n' Play is deze partnership een logische uitbreiding van onze activiteiten", aldus Nikolaas De Belie, managing partner bij Plug n' Play. "We hebben de Modulbox reeds ingezet voor De Standaard op de cultuurmarkt in Antwerpen en voor KBC Brussels als DJ booth op de 20 km van Brussel."

Meer info: www.plugnplay.be