Catering

Jul 27, 2021, 6:26
Very Food Catering verzorgt alle catering in 3Square Village

Very Food Catering verzorgt alle catering in 3Square Village

01 oktober 2020

Very Food Catering verzorgt sinds deze zomer de uitbating van het bedrijfsrestaurant in 3Square Village, langs de E40 in Zwijnaarde. Het restaurant werd omgedoopt tot Bystro Jamien en opent voortaan ook zijn deuren voor particulieren (’s avonds en in het weekend). Daarnaast zal Very Food Catering ook de vaste cateraar worden voor alle events in 3Square Village.

Bystro Jamien, het voormalige 3Square Dining, ontvangt op regelmatige basis medewerkers van zowel de bedrijven die gevestigd zijn in 3Square Village alsook van de omliggende bedrijven. Daarnaast is het restaurant  ‘s middags ook in trek bij de gebruikers van de 9 vergaderzalen van het kantorencomplex. Met deze uitbating krijgt Very Food Catering er een nieuwe uitdaging bij, op amper 10 minuten van thuisbasis Deinze.

3Square Events en Very Food Catering kennen elkaar van hun samenwerking in de Oude Vismijn in Gent. Toen 3Square Events op zoek ging naar een nieuwe uitbating voor het restaurant in Zwijnaarde, besloten Bart Basselier en Niki Claes de uitdaging aan te gaan. Tijdens de middag kan een zakelijk publiek bij Bystrò Jamien terecht voor een snelle lunch. Vanaf 17 september gaan de deuren open op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond voor particulieren, en kan men er rustig komen dineren.

www.veryfood.be

Foto's: (c) Bystro Jamien