Catering

Apr 19, 2024, 11:09
Nieuws van Vandersmissen Feestservice!

Nieuws van Vandersmissen Feestservice!

28 juni 2016

De thuiswedstrijden van KRC Genk hebben al jaren een link met Hoogstraten. Vandersmissen Feestservice zorgt voor de catering in de business-seats. De overeenkomst is zopas verlengd met een periode van drie jaar.

De samenwerking met de Limburgse eersteklasser is gestart in 2003.

"Voordien hebben we de catering gedaan bij Lierse en Lommel", zegt Liesbeth Vandersmissen. "Door die ervaring zijn we bij KRC Genk beland. Afhankelijk van de tegenstander zorgen we dat ongeveer 1.400 mensen tegelijkertijd kunnen eten van onze ambachtelijke keuken. We bereiden zo veel mogelijk zelf en bakken ons eigen brood. Uiteraard zijn we tevreden dat KRC Genk het vertrouwen in ons heeft verlengd tot 2019. Het zorgt voor werkzekerheid. Bij elke thuiswedstrijd staat er een 80-tal personeelsleden in de keuken en de zaal."

Vandersmissen Feestservice heeft dertien geleden zelf de keukens ingericht in het stadion. Daar ging heel wat logistiek denkwerk aan vooraf. Het Hoogstraatse familiebedrijf wil vanaf dit seizoen nog meer focussen op beleving.

"Het stadion is van naam veranderd en heet nu Luminus Arena, en ook het logo kreeg een make over. Dat betekent dat er nieuwe ontwerpen voor menukaarten worden ontworpen. Daarnaast gaan we de bezoekers nog meer verrassen met wat er op het bord komt. Het is sowieso nodig om afwisseling te brengen in de gerechten. Dat maakt het boeiend en interessant", legt Liesbeth Vandersmissen uit. Het inschrijven voor een VIP-diner bij KRC wordt voortaan ook eenvoudiger.

Intussen is de cateraar uit Hoogstraten aan de slag op het terrein van Rock Werchter, dat volgende donderdag start. Ook daar is Vandersmissen kind aan huis.

"Dit is de tiende keer dat we het restaurant doen voor de medewerkers en vrijwilligers op het terrein", vertelt Liesbeth. "Daar zijn we heel trots op. De maaltijden voor de artiesten komen niet van ons, dat is voor een andere firma weggelegd. In samenwerking met Bevers uit Rijkevorsel, dat de eetstandjes uitbaat op het festivalterrein, hebben we sinds vorig jaar een steakhouse; Let’ Meat’ op het festivalterrein. Die staat bij de North West Walls. Van de wateroverlast in Werchter heb ik gelukkig niet veel last. Ik sta het grootste deel van de dag in de keukentent. Het hele jaar door vind je ons waar gras is. Tijdens het voetbalseizoen in het stadion en als de competitie stil ligt op het gras van het festivalterrein."

www.vandersmissen.org

Meer van Vandersmissen Feestservice :

Vandersmissen Feestservice