Audiovisueel

Apr 20, 2024, 17:44
Panasonic breidt touchscreen line-up uit met de EQ2-PCAP-serie

Panasonic breidt touchscreen line-up uit met de EQ2-PCAP-serie

02 maart 2023

Panasonic Connect Europe speelt in op de groeiende behoefte aan intuïtief gebruik van technologie om vlot samen te werken en heeft vandaag zijn assortiment 4K touch displays uitgebreid met de introductie van de EQ2-PCAP-serie. Met zes schermformaten, variërend van 43 tot 86 inch, maken deze premium interactieve multi-touch professionele displays met Capacitieve Touch-technologie samenwerking in vergaderingen, brainstormsessies en klaslokalen eenvoudig en productief.

Deze nieuwe serie is een aanvulling op het bestaande uitgebreide assortiment Panasonic InGlass- en Infrarood-aanraakschermen, waardoor er een geschikte touchscreen-oplossing is voor elke behoefte en elk budget.

Ongelooflijke touch nauwkeurigheid

De nieuwe EQ2-PCAP-serie levert ongelooflijke touch nauwkeurigheid met tot 10-punts multi-touch-mogelijkheden met blote handen of met handschoenen. In combinatie met de 500cd/m2 helderheid van het scherm met antireflectiebehandeling voor goed zichtbare 4K-weergave, zijn deze apparaten perfect geschikt voor inspirerend groepswerk. Content kan makkelijk worden weergegeven in portret- of landschapsmodus, met een kantelhoek van 20 graden, waardoor de gebruiker de vrijheid heeft om informatie naar ieders wens te presenteren. Of het nu wordt gebruikt in vergaderruimtes, klaslokalen of voor signage toepassingen, het scherm is ontworpen voor 18 uur continu gebruik en het randloze ontwerp maakt het heel gemakkelijk om stof, vuil en ziektekiemen van het schermoppervlak te vegen.

Veelzijdige connectiviteit

De EQ2-PCAP-serie is uitgerust met een Intel® SDM-specifiek slot, voor maximale flexibiliteit in connectiviteit en een strakke look zonder settopboxen of kabels waarmee toepassingen zoals bijvoorbeeld een draadloos presentatiesysteem, digital signage en uitzendingen met behulp van een optiekaart worden ondersteund.

USB-apparaten kunnen via een USB Type A-kabel op het scherm worden aangesloten en worden bediend met een PC die via de USB Type C-poort op de EQ2-PCAP is aangesloten. Deze functionaliteit is ideaal voor een eenvoudige en snelle start van videoconferenties. Als een camera of speakerphone permanent is aangesloten op het scherm in een vergaderruimte, kan een gebruiker gewoon zijn pc aansluiten en onmiddellijk alle apparaten bedienen om de vergadering te starten.

Deze serie is uitgerust met HDMITM (x 3), PC en USB Type C video-ingangen. LAN- of seriële besturing is mogelijk en gelijktijdige aansturing en batch management kunnen via het netwerk worden uitgevoerd. De displays ondersteunen LAN-besturing met AMX of Crestron ConnectedTM.De serie ondersteunt ook Screen Transfer, waarmee een PC content kan streamen naar maximaal 64 beeldschermen die zijn aangesloten op een bekabeld LAN.

De Panasonic EQ2-PCAP-serie zal beschikbaar zijn vanaf het tweede kwartaal van 2023.

Ga voor meer informatie naar: https://eu.connect.panasonic.com/nl/nl/eq2-pcap-series