Audiovisueel

Dec 2, 2022, 17:12
Panasonic's next generation 3D platform wordt uitgebreid met live evenementen en esports

Panasonic's next generation 3D platform wordt uitgebreid met live evenementen en esports

13 september 2022

Panasonic heeft de Live Events en Esports rooms toegevoegd aan AV Digital World, haar next-generation 3D digitale platform. Deze zijn speciaal ontworpen om bezoekers de Panasonic oplossingen op een nieuwe manier te laten ontdekken en ervaren.

Naast de Corporate, Education, TV en Broadcast rooms hebben bezoekers nu via hun pc-toegang tot de Live Events en Esports rooms, waar ze het volledige gamma van glass-to-glass solutions kunnen bekijken die beschikbaar zijn voor deze snelgroeiende industriesectoren en waar ze elk van de afzonderlijke producten kunnen verkennen en ermee kunnen interageren.

"De zakenwereld is aan het veranderen en voor diegenen die minder geneigd zijn om beurzen te bezoeken en zich te verplaatsen, is het nu mogelijk om de nieuwste Panasonic Broadcast en ProAV oplossingen voor diverse industriesectoren van dichtbij te bekijken, vanaf een laptop of smartphone, met slechts één klik," zegt Andre Meterian, Director of Professional Video Systems voor Panasonic Connect Europe.

In de digitale zalen kunnen bezoekers zich gemakkelijk door de virtuele omgevingen verplaatsen om de nieuwste Broadcast en ProAV oplossingen van Panasonic te ontdekken. Deze omvatten Kairos, Switchers, Studio camera's, PTZ camera's & controllers, Robotics oplossingen en de 30.000 lm 3-Chip DLP projector PT-RQ35.

De nieuwe Esports Room laat zien hoe Panasonic oplossingen de magie van sport naar de kijkers kunnen overbrengen. Dit geldt zowel voor degenen die op afstand live kijken als degenen in het stadion. In de Live Events Room worden Panasonic's revolutionaire PTZ-camerasystemen en productieapparatuur getoond, die momenteel worden gebruikt door enkele van de grootste sterren uit de entertainmentindustrie om shows over de hele wereld vast te leggen en uit te zenden. Door op een product te klikken, krijgen bezoekers meer informatie over de kenmerken en een close-up 3D-weergave.

In aanvulling op de nieuwe zalen, heeft Panasonic ook extra visuele oplossingen toegevoegd aan de Corporate Room. Deze omvatten de nieuwste projectoren en samenwerkingstechnologieën, zoals het draadloze presentatiesysteem PressIT van Panasonic en de next-generation camera speaker, PressIT360, ontworpen om hybride vergaderingen minder lastig te maken.

AV Digital World wordt nog aangevuld met de ontwikkeling van Panasonic's virtuele demonstratieruimtes. Hiermee zullen partners en klanten de reeks ProAV-oplossingen van Panasonic op afstand kunnen bedienen en testen. De eerste virtuele demoruimtes zullen in de loop van dit jaar worden gelanceerd.

Ontdek de Panasonic digitale AV-wereld op https://technology.panasonic.eu/av-digital-world/