Audiovisueel

Dec 2, 2022, 18:04
Draadloze weergave en multicasting toegevoegd aan het PressIT presentatiesysteem van Panasonic

Draadloze weergave en multicasting toegevoegd aan het PressIT presentatiesysteem van Panasonic

23 augustus 2022

Panasonic PressIT, het draadloze presentatiesysteem, is uitgebreid met twee nieuwe functies waarmee zakelijke gebruikers snel visuele content kunnen delen. Dankzij Wireless Display kunnen Windows-gebruikers rechtstreeks vanaf hun apparaat content delen via sneltoetsen zonder dat ze een zender hoeven aan te sluiten. En Multicast stelt alle deelnemers aan grote vergaderingen en evenementen in staat om informatie op meerdere schermen tegelijk te delen.

 “Voor degenen die met hun team of op grotere schaal ideeën en content rechtstreeks willen delen, zijn Wireless Display en Multicast twee nieuwe toevoegingen aan het meest collaboratieve en intuïtieve draadloze presentatiesysteem op de markt", zegt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager, Panasonic Visual Solutions.

Panasonic PressIT is ontworpen om eenvoudig en effectief samen te werken in vergaderruimten, conferentiezalen en klaslokalen. Met het systeem kunnen maar liefst vier presentatoren tegelijk video- en audio-inhoud delen. Daarnaast kunnen tot 32 apparaten zonder kabels of software aangesloten worden voor plug-and-play-presentaties. Het systeem biedt een uitstekende beeldkwaliteit zonder vertraging bij het afspelen van video. PressIT gebruikt WPA2 AES 128-bit encryptie om de gegevens van deelnemers volledig te beschermen om gegevensinbreuk te vermijden. Draadloos presenteren betekent immers niet dat er geen beveiliging nodig is.

Naast het presentatiesysteem lanceerde Panasonic onlangs ook een tweede product in het PressIT assortiment. Dit benadrukt nog eens het streven van Panasonic om het meest flexibele, toekomstbestendige en veilige collaboratieve systeem op de markt te kunnen aanbieden. PressIT360 is een innovatieve 360° videoconferentie-oplossing die is ontworpen voor zorgeloze, hybride vergaderingen. Verbinding met een pc wordt gemaakt met slechts één USB Type-C-kabel.  Zowel in de vergaderruimte als op een externe locatie biedt het systeem verbluffende horizontale beelden met een hoge resolutie en helder geluid.

Voor meer informatie, bezoek: https://nl.business.panasonic.be/visual-system/pressit-draadloze-presentatiesysteem of https://nl.business.panasonic.be/visual-system/pressit360-camera-speakerphone