Audiovisueel

Mar 28, 2024, 23:02
Verbluffende 4K-beelden en creatieve mogelijkheden

Verbluffende 4K-beelden en creatieve mogelijkheden

14 april 2022

Panasonic heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de nieuwe PT-FRQ60 1-Chip DLP™ Projector met een helderheid van 6.000lm. De PT-FRQ60 is ontworpen om verbluffende details, kleuren en vloeiende bewegingen te leveren voor uiteenlopende sectoren, waaronder kantoren, STEM-klaslokalen, digitale musea en eSports entertainmentattracties.

Panasonic heeft Quad Pixel Drive toegevoegd aan de bewezen 1-Chip DLP™ SOLID SHINE Laser technologie om vloeiende, scherpe en gedetailleerde 4K-beelden te produceren voor een diepere betrokkenheid bij de inhoud. Vloeiende 240Hz-beeldverwerking verhoogt het gevoel van realisme met fijne texturen in rasterloze beelden. Rich Colour Enhancer levert nauwkeurige kleuren en reproduceert inhoud zoals de maker het bedoeld heeft. Snelle actie wordt duidelijk weergegeven bij framerates tot 240Hz/1080p met een latentie van minder dan 8ms.

Daarnaast is de PT-FRQ60 compatibel met Panasonic's ET-SWR10 Real-Time Tracking Projection Mapping System, een kant-en-klare Software Developers Kit die projectie op snel bewegende objecten mogelijk maakt tot 240 frames per seconde, waardoor de creatieve mogelijkheden in themaparken, interactieve museumtentoonstellingen en meer worden uitgebreid.

Voor gemakkelijke integratie in 4K-infrastructuren is de PT-FRQ60 voorzien van twee CEC command-compatibele HDMI® ingangen voor het in- en uitschakelen van de projector vanaf het bronapparaat, terwijl de DIGITAL LINK-oplossing met één kabel ondersteuning biedt voor de overdracht van video- en besturingssignalen over lange afstanden. Flexibele 2,0x optische zoom, V/H Lens-Shift, en Geometrische aanpassing met Free Grid maken het mogelijk de beeldpositie aan te passen en vervorming te verwijderen zonder gebruik te hoeven maken van een PC. De PT-FRQ60 wordt geleverd met vooraf geactiveerde upgrade-kits voor Geometry Manager Pro om edge-blending via de camera te automatiseren, het bereik van de schermaanpassing uit te breiden en geavanceerde maskeermogelijkheden toe te voegen. 

Het filterloze heat-pipe koelsysteem van Panasonic zorgt voor de hoge beeldkwaliteit en maakt het mogelijk om 20.000 uur onderhoudsvrij te projecteren. Multi Monitoring & Control Software stroomlijnt het beheer en de controle van de projectoren, terwijl de optionele Early Warning software onverwachte uitvaltijd voorkomt door een waarschuwing te sturen voordat er problemen optreden.

De PT-FRQ60 1-Chip DLP™ Projector is per direct verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar: https://nl.business.panasonic.be/visual-system/4k-projectors-pt-frq60-series