Audiovisueel

Nov 27, 2021, 20:55
Sense AV zoekt een AV-D projectleider

Sense AV zoekt een AV-D projectleider

30 september 2021

Sense AV is al 15 jaar lang een belangrijke innovatieve speler op de audiovisuele markt. Het bedrijf is momenteel op zoek naar een AV-D projectleider met ervaring binnen de sector.

De klanten van Sense zijn voor de overgrote meerderheid communicatie- en eventkantoren die voor spraakmakende merken de hulp van het bedrijf inroepen om boodschappen en emoties over te brengen aan hun publiek! In 2020 werd de expertise uitgebreid met een extra component: de ‘D’ van digitaal. Er komen steeds meer (digitale) communicatiekanalen samen en Sense AV is er van overtuigd dat dit tot een nieuwe hybride digitale audiovisuele toekomst voor onze sector leidt.

Sense AV ziet in een AV-D projectleider iemand die sociale media als bedlectuur verkiest en de kleinschalige PR- en marketingacties samen met de zaakvoerder structureel ondersteunt.

 WAT MAG EEN AV-D PROJECTLEIDER VAN SENSE AV VERWACHTEN?

Een ‘Team SENSE’ dat je zal omarmen. Sense is een jonge (van geest) groep die hard werkt maar zeker ook goed leeft. Gelukkig zijn is de motivator en problemen worden meteen aangepakt, verpakt en verzonden naar de oplossing!

Bij Sense kan je deelnemen aan de spannendste projecten die onze sector kent. Er is een correct en mooi verloningspakket voorzien, afgestemd op je competenties en je kan alvast voldoende uitrusten van de hybride projecten dankzij de ADV vakantiedagen.

Zegt SENSE jou iets? Zegt deze sector jou iets? Zegt deze vacature jou iets? Neem dan contact op: info@sense-av.be.

WAT VERWACHTEN SENSE AV VAN EEN AV-D PROJECTLEIDER?

Dat je een teamplayer bent! SENSE is naast een bedrijf ook een ‘manier van samenwerken’, met respect voor de collega’s, in ondersteuning van mekaar.

Je bent praktisch aangelegd, hebt al ervaring in de sector en je hebt geen probleem met:
-commercieel opvolgen van briefings van onze klanten (de juiste prijs…)
-tegelijkertijd beheren van verschillende opdrachten (alles kan samenkomen)
-samenwerken met het SENSE team en empathisch aansturen waar nodig (we hebben geen rangen of standen maar wel verschillende specialisten)
-een goede kennis als het gaat over audiovisuele materialen (tijdens de lunch kunnen we dan honderduit praten)
-Flexibele en onregelmatige werkuren, geregeld ook ’s avonds en in het weekend (want dan hebben onze klanten al de tijd, soms zelfs in het buitenland)
-een goede kennis van sociale media en weet hoe deze levendig te houden (berichten plaatsen op het juiste moment)
-een professionele aanwezigheid op een netwerkmoment van de sector (je kan SENSE vertegenwoordigen tussen de ‘concullega’s’)
-goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. (lezen, schrijven en praten in het Nederlands is een minimum, Engels en/of Frans is gewenst)
-autorijden, minimum rijbewijs B, en je woont op een menselijke afstand van Aartselaar.