Audiovisueel

Apr 18, 2024, 13:55
Panasonic & WolfVision presenteren geïntegreerde display en draadloze presentatieoplossing

Panasonic & WolfVision presenteren geïntegreerde display en draadloze presentatieoplossing

05 maart 2020

Panasonic integreert de WolfVision's Cynap Pure BYOD draadloze presentatieoplossing in de nieuwe serie SQ1-schermen met behulp van de Intel®Smart Display Module (SDM)

Panasonic heeft een strategische samenwerking  met WolfVision aangekondigd. De samenwerking integreert de Cynap Pure BYOD draadloze presentatieoplossing van WolfVision met de nieuwste serie SQ1 4K-displays van Panasonic. De twee bedrijven ontwikkelden een Smart Display Module-versie van de draadloze presentatieoplossing, die kan worden aangesloten op de Intel® SDM-sleuf van Panasonic's SQ1-beeldschermen voor een complete oplossing zonder kabels.

Het unified collaboration-systeem is met haar discrete en kabelloze ontwerp een geïntegreerde oplossing voor vergaderzalen, klaslokalen en conferentieruimtes waar extra applicaties, software en driver downloads, dongles of set-top boxes voortaan overbodig zijn.

De oplossing is compatibel met alle besturingssystemen en biedt een 4K-resolutie voor het delen van maximaal vier schermen tegelijkertijd. Het is ook compatibel met de interactieve touchscreen SQ1-IR-beeldschermen van Panasonic. De SQ1 4K-displays zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, van kleine vergaderruimtes tot grote conferentiezalen, en bieden geavanceerde professionele functies in afmetingen variërend van 49" tot 98".

Met de BYOD draadloze presentatietechnologie van WolfVision wordt krachtige verwerkingscapaciteit gecombineerd met hoogwaardige beveiligingscodering, flexibele installatieopties en tools voor beheer op afstand, om een compacte, robuuste en zeer configureerbare draadloze presentatieoplossing te bieden.

"In samenwerking met WolfVision hebben we een geïntegreerde oplossing ontwikkeld die het meest intuïtieve, draadloze presentatieproduct op de markt combineert met de nieuwste premium displays van Panasonic - gebaseerd op de toonaangevende SDM-technologiestandaard van Intel", zegt Florence Antony, European Marketing Manager voor Flat Panel Displays bij Panasonic Visual System Solutions.

Cynap Pure biedt 'bring your own device' (BYOD) screen mirroring-mogelijkheden, waardoor alle iOS, Android, Windows en macOS apparaten draadloos kunnen worden gedeeld op een centraal scherm. De verbinding komt snel en eenvoudig tot stand en de ondersteuning voor AirPlay, Chromecast en Miracast mirroring-protocollen betekent dat er geen apps, dongles, set-top boxes, kabels of extra software nodig zijn voor het delen van content op het scherm van smartphones, tablets of laptops.

De belangrijkste systeemfuncties zijn onder andere een 4K-uitvoerresolutie, maximaal vier vensters tegelijk op het scherm, compatibiliteit met aanraakschermen en 'touch back'-functionaliteit waarmee laptops op afstand kunnen worden bediend terwijl er op een gedeeld multi-touchscreen wordt gewerkt.

Met de integratie van Cynap Pure in een slot-in PC-formaat is de installatie eenvoudiger en veiliger dan ooit. De installatie binnen het scherm verloopt simpel en de units kunnen op afstand worden beheerd en geüpdatet met behulp van op browser gebaseerde administratietools. Firmware-updates zijn gratis en er zijn zowel aanpasbare als voorbereide API-modules beschikbaar, waardoor een eenvoudige integratie van het ruimtecontrolesysteem mogelijk is.