Audiovisueel

Apr 18, 2024, 3:26
BLUE MOON opent nieuw kantoor in Brussel

BLUE MOON opent nieuw kantoor in Brussel

04 februari 2020

Na zich te hebben geconcentreerd op de Antwerpse corporate evenementenmarkt, heeft Blue Moon nu een filiaal geopend in Brussel: BLUE MOON Brussels!

BLUE MOON Brussels is gevestigd in Pepibru, een zakencentrum voor de audiovisuele en creatieve sector in Anderlecht. De Brusselse vestiging brengt Blue Moon dichter bij de klanten en garandeert zo een nog persoonlijkere aanpak.

Blue Moon is gespecialiseerd in in technische EN audiovisuele ondersteuning voor events, vaste installaties en projecten op maat. We bieden ook volledige coördinatie van gerelateerde technische oplossingen voor simultaan vertaling, set design, internetverbindingen, multi-camera opnames, grafisch ontwerp, ...

De afgelopen jaren is er veel aandacht besteed aan kwaliteit, veiligheid, structuur en digitalisering. Blue Moon neemt de rol van uitdager aan, door kwaliteit te garanderen aan correcte en transparante prijzen.

Blue Moon gelooft sterk in dit nieuwe project en zal zich nu ook in Brussel volledig richten op kwaliteit, efficiëntie en transparantie:

We werken alleen met A-merken, zodat altijd aan de hoge kwaliteitsverwachtingen van de klant wordt voldaan. Onze efficiënte back-office medewerkers en betrouwbare, meertalige AV-technici verzorgen uw evenement tot in de perfectie. Met deze service garanderen we een zorgeloze opvolging: voor, tijdens en na het evenement!

Heb je dus AV-ondersteuning nodig of gewoon extra geluid en licht tijdens je evenement? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Meer van Blue Moon :