Audiovisueel

Mar 29, 2024, 14:17
CUE2020 in Rotterdam

CUE2020 in Rotterdam

24 december 2019

Van 13 tot en met 15 januari 2020 verandert Rotterdam Ahoy dankzij CUE2020 in dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia.

Nederland staat internationaal gezien bekend om haar hoogstaande podiumtechniek. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden. Producenten spelen in op de trend dat alles steeds interactiever wordt. Dat vraagt om andere, multimediale technieken. CUE2020 is het trefpunt voor de branche om kennis, ervaringen en innovaties te delen zodat de aanwezige expertise op hoog niveau kan blijven.

Op CUE draait het niet alleen om materialen, maar ook om de denkwijze erachter. Vanuit stands worden voorbeelden getoond van technisch vernuft. Daarnaast breidt CUE in 2020 uit met CUE Experience, in deze extra hal kunnen exposanten daadwerkelijk op de stand laten zien, horen en voelen wat voor innovatieve techniek zij huis hebben. Er is veel mogelijk, denk aan podia, mistschermen, rookprojecties, misschien wel 360-graden projecties in een dome of VR-demo’s. Het wordt echt een beleving voor de bezoeker! Ook worden er demoruimtes beschikbaar gesteld om uitgebreide productpresentaties te geven.