Audiovisueel

Jul 12, 2020, 21:32
Play AV voorziet Kortrijk Xpo van digital signage

Play AV voorziet Kortrijk Xpo van digital signage

18 april 2019

Play AV installeerde voor Kortrijk Xpo, één van de grootste beurzencomplexen in de Benelux, een volledig nieuwe signalisatie , zowel binnen als buiten het complex.

Om alle evenementen vlot te kunnen laten verlopen was er een verbetering nodig op het vlak van signalisatie, zowel binnen als buiten de expo. Play AV heeft op de bezoekersparking en aan de ingang Outdoor Barco LED panelen (T8 totem) in combinatie met X20 digital signage geïnstalleerd.

Er werden ook professionele displays met X20 digital signage aan het onthaal en op de rambla geplaatst. Door al deze verbeteringen kan Kortrijk Xpo nu veel vlotter en gebruiksvriendelijker hun bewegwijzering, verwelkoming en andere mededelingen communiceren aan alle bezoekers.

Over Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo is één van de grootste beurzencomplexen in de Benelux. Het complex bestaat dan ondertussen ook al meer dan 50 jaar. Doorheen de jaren zijn hier dan ook al heel wat beurzen georganiseerd. Kortrijk Xpo is zelf verantwoordelijk voor een 30-tal beurzen, maar hiernaast vinden er nog tal van externe beurzen en evenementen plaats. Sinds het grote ‘masterplan’ van 2009 worden er ook grote beurzen zoals ‘Interieur’ of ‘Matexpo’ georganiseerd.

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen kan u bij info@playbiz.be terecht. Een technisch en commercieel team staat ter uwer beschikking teneinde u snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn.

Meer van Play AV :