Audiovisueel

Mar 28, 2024, 23:05
SLV Rent presenteert de Catchbox – een must-have op uw event

SLV Rent presenteert de Catchbox – een must-have op uw event

24 september 2015

Draadloze micro's in een strak, zacht jasje? Een ludieke insteek voor de Q&A tijdens uw congres? Als officiële partner van Catchbox stelt SLV Rent u graag een passende en bovendien leuke oplossing voor. Nog nooit was uw publiek zo dynamisch en interactief!

AIM . SPEAK . THROW . REPEAT .

De gevreesde Q&A zorgen doorgaans voor een mooie interactie met het publiek, maar het resultaat kan de organisator helaas niet voorspellen. Een studie toont aan dat 91% van de organisatoren interactie heel belangrijk vindt, maar slechts 40% is tevreden met het resultaat op hun evenement.

Om een seminarie tot een succes te maken, zijn er drie belangrijke bouwstenen: een vlotte moderator, boeiende sprekers en een feilloze techniek. Men staat er vaak niet bij stil wat er allemaal gestuurd en beïnvloed wordt met behulp van een goede audiovisuele installatie. De techniek van de Catchbox biedt nu een passende oplossing voor het statische gegeven van de klassieke Q&A. Als ijsbreker kan deze formule wel tellen.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Eenvoudig: de moderator opent de vragenronde met de klassieker: "Zijn er vragen? Heeft iemand opmerkingen?". Dan gooit hij/zij de micro in het publiek, waar de vraagsteller op een rustige toon zijn of haar vraag stelt (naar het kruisje op de micro gericht). Dan gooit de vraagsteller de micro gewoon naar de volgende deelnemer die iets wenst te vragen of mee te delen. Het voordeel? Geen gedoe meer om de micro op de juiste plaats te krijgen, antwoorden kan binnen enkele seconden! Bovendien zorg je met deze leuke, innovatieve én 100% veilige techniek voor de nodige dynamiek op uw congres.

Unizo, een tevreden klant van SLV Rent, getuigt: "Tijdens onze UNIZO liveshows 'Ik word mijn eigen baas in 2015' was de micro-kubus hét ideale middel om de interactie met het publiek te verhogen. Onze moderatrice maakte er een ludiek vraaggesprek van door de micro-kubus het publiek in te gooien.'

Meer info? SLV Rent informeert u graag!

www.slvrent.be

Meer van SLV Rent :

SLV Rent