Audiovisueel

Mar 29, 2024, 9:17
Nieuwe spiegelkop van Panasonic creëert nieuwe projectiemogelijkheden

Nieuwe spiegelkop van Panasonic creëert nieuwe projectiemogelijkheden

30 oktober 2017

Panasonic heeft zijn accessoire-assortiment uitgebreid met een nieuwe digitaal bediende spiegelkop voor dynamische en bewegende projecties. Deze serie is speciaal ontworpen voor professionele showintegrators en bestaat uit vier modellen (ET-MH14, ET-MH15, ET-MH17 en ET-MH18) die geschikt zijn voor Panasonic projectoren van 6.200 tot 30.000 lumen voor zowel verhuur als tour-events.

De uitbreidbare spiegelkop kan maximaal 180 graden pannen en maximaal 90 graden kantelen. De kop kan snel of langzaam bewegen en kan beelden, animaties, video's en tekst projecteren op alle soorten bewegende of statische oppervlakken.

“Statische projectie behoort tot het verleden", zegt Hartmut Kulessa, Europees Marketing Manager voor projectoren. “Dit is het begin van een reis naar nieuwe visuele ervaringen. Deze technologie biedt ongekende mogelijkheden op vlak van verlichting, projectie en interieurontwerp.”

De MH14-serie heeft een snelle en veilige snap-on bevestiging voor gestapelde frames, maar kan ook zonder frames worden gebruikt. De spiegelkop is verkrijgbaar vanaf juli 2017 en wordt ook geleverd met een leddisplay met hoge resolutie, voor eenvoudige configuratie.

Bekijk ook onderstaande video om de spiegelkop in actie te zien.

Klik hier voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions