Audiovisueel

Mar 29, 2024, 16:16
L&L Stage Service is klaar voor de zomer

L&L Stage Service is klaar voor de zomer

29 mei 2017

L&L Stage Service, een audiovisueel bedrijf uit Herentals, blijft investeren op alle gebieden. Met 2 nieuwe jonge gemotiveerde medewerkers wordt het vaste team uitgebreid tot 11 personen en een 12e is reeds op komst.

De firma blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en geeft zichzelf door de recente investering in materiaal alvast wat vroege verjaardagscadeaus.

Op gebied van audio werd het L’acoustics gamma in omvang bijna verdubbeld. De verlichting kan natuurlijk niet achterblijven. Het Robe gamma werd verder uitgebreid met de aankoop van oa de BMFL washbeam en de Spiider. Er werd tevens geïnvesteerd in ledtechnologie allerhande, zo werden oa de beruchte Martin Atomic stroboscopen vervangen door de gelijknamige ledvariant. Als laatste werd ook het video arsenaal aangevuld met enkele HD Panasonic beamers en Roland swithing gear.

Om dit alles tot bij de klant te krijgen is natuurlijk ook het wagenpark van cruciaal belang, extra voertuigen waren dan ook aangewezen in verschillende maten en gewichten. Kortom L&L Stage Service is klaar om de zomer van z’n feestjaar aan te vatten en heeft er alvast de eerste festivals op zitten.

www.llstageservice.be

Meer van L&L Stage Service :