Audiovisueel

Apr 19, 2024, 16:03
City Sounds Rent vaste partner van Carl Van de Velde Training Instituut

City Sounds Rent vaste partner van Carl Van de Velde Training Instituut

19 mei 2016

Het is de missie van het Carl Van de Velde Training Instituut om ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak. Dit doen ze door middel van het organiseren van kwalitatief hoogstaande en plezierige seminars. Voor de technische ontwerpen en ondersteuning voor zijn seminars doet Carl Van de Velde Training Instituut een beroep op de diensten van City Sounds Rent.

“Na een jarenlange samenwerking zijn we nog steeds overtuigd van CSR als vaste technische partner. De moderne apparatuur & vernieuwende inbreng zorgen steeds voor een originele toets van onze seminars. Met een uitmuntende technische ondersteuning op onze events kunnen we steeds weer het winnend verschil maken." zegt Carl Van de Velde

Een sfeer creëren die past bij uw evenement en de technische uitvoering ervan, is CSR’s core business. "Wat je hoort moet je ook kunnen zien." City Sounds Rent vertaalt dit in hoge kwaliteit licht, beeld en geluid.

Een evenement blijft nazinderen als het naast inhoudelijk ook technisch een indruk maakt op de deelnemers. CSR zorgt daarom voor de juiste technische invulling.  

We plaatsen niet zomaar een micro en een spot. In functie van het draaiboek van uw evenement wordt er een ontwerp gemaakt dat past bij uw productie. De uitvoering en installatie worden ingepland in samenwerking met uw organisatie.

De technische inkleding van een event waarbij de huisstijl bewaakt wordt, is essentieel bij de planning en uitwerking van een evenement. Uw organisatie en haar boodschap in de spotlight doen staan met een originele technische inbreng, is wat CSR drijft. 

De technische vereisten worden zorgvuldig afgetoetst en uitgevoerd. Van draadloze microfoons, live-captatie, projectie en het juiste licht op uw seminars, recepties en beurzen tot P.A. systemen op de afterparty; CSR tilt uw productie mee naar een hoger niveau.

Carl Van de Velde Training Instituut is alvast één van onze overtuigde klanten.

www.csr.be

Meer van CSR :

City Sounds Rent

  • Adres: Wiedauwkaai 50, 9000 Gent
  • Telefoon: +32 (0)9/230.77.03
  • E-mailadres: info@csr.be
  • Website: www.csr.be