Audiovisueel

Feb 9, 2023, 10:01
Ledscreens op uw evenement: “Alleen het beste is goed genoeg!”

Ledscreens op uw evenement: “Alleen het beste is goed genoeg!”

08 februari 2016

HD*LedShine schitterde opnieuw op een Internationaal Congres in Praag, met grote bewegende HighDefinition Led-schermen. Omdat alleen het beste goed genoeg was kreeg HD*LedShine felicitaties voor de opmerkelijke realisatie en afwerking tot in de kleinste details.

HD*LedShine bewees op een Internationaal Congres in Praag in januari 2016 opnieuw dat het streven naar perfectie het verschil maakt, deze keer met een realisatie van grote bewegende schermen, echt om “U” tegen te zeggen. Zelfs de organisatoren waren onder de indruk, maar hadden anderzijds van HD*LEDSHINE niets anders verwacht.

Steve De Wit weet als geen andere de gepaste puzzelstukken bij elkaar te brengen om een “super-realisatie” neer te zetten zelfs in de moeilijkste omstandigheden. De keuze voor HD*LedShine kwam er niet zomaar en samen met Soundfield & Whitemilk leverde dit de gepaste cocktail voor een super geslaagde conferentie.

HD*LedShine behoort tot de top 5 in Europa en het Midden Oosten op gebied van grote High Definition LED-Screens, en dit voor zowel INDOOR als OUTDOOR evenementen. Zij kunnen de grootste mobiele schermen van de wereld leveren. Kies je formaat vanaf 30m², 45m², 60m², 90m² enz. … tot maar liefst ”220 m² !” in 16/9 verhouding en HD- P8 !

Ook nog te verkrijgen tijdens de komende voetbalperiode.

Vraag vrijblijvend een offerte: info@hdledshine.com

www.hdledshine.com

Meer van HD*LEDSHINE :