Associaties

Sep 21, 2020, 9:11
ICCA’s Association Community geeft vorm aan de toekomst van internationale associatiemeetings

ICCA’s Association Community geeft vorm aan de toekomst van internationale associatiemeetings

13 januari 2020

Door de deuren te openen voor associaties met de lancering van de "ICCA Association Community", omvat ICCA alle belangrijke stakeholders in de wereld van associatievergaderingen. Door lid te worden van ICCA hebben associaties toegang tot onderwijs, connecties, hulpmiddelen en middelen om effectievere vergaderingen te organiseren.

ICCA is gespecialiseerd in de sector van meetings van internationale associaties en biedt ongeëvenaarde gegevens, onderwijs, communicatiekanalen en mogelijkheden voor zakelijke ontwikkeling en networking. Sinds de oprichting in 1963 vertegenwoordigt ICCA 's werelds topbestemmingen en meest ervaren leveranciers die gespecialiseerd zijn in het behandelen, vervoeren en accommoderen van internationale meetings en evenementen. Via de ICCA Association Community kan de associatie zijn stem laten horen in de wereldwijde community van ICCA.

Associaties hebben toegang tot unieke Association Meetings Intelligence en volledige toegang tot de evenementen van ICCA. Ze genieten bovendien van van peer-to-peer netwerken, alsook van uitdagende opleidingen en expertise.