Associaties

Jul 12, 2020, 21:23
UNICEO kondigt de organisatie van het eerste Forum France aan

UNICEO kondigt de organisatie van het eerste Forum France aan

10 september 2019

United Networks of International Corporate Event Organizers verzamelt de verantwoordelijken voor eventcommunicatie van grote en middelgrote bedrijven en vakassociaties. Het eerste Forum France UNICEO® zal plaatsvinden op 3 december in Parijs.

Het event zal plaatsvinden in het Open Mind Kfé en het Park Hyatt Paris Vendôme en leden van de associatie uit Frankrijk, België en Zwitserland samenbrengen, onder het thema: “Op weg naar een Transformerende Ervaring” (Vers une Expérience Transformante ). Via een interactieve aanpak op basis van vele gesprekken, zal het Forum onze kennis van de trends en opkomende technologieën binnen de participatieve experience versterken. Tijdens dit evenement krijgen UNICEO®-leden en hun collega's de mogelijkheid om met elkaar en met veel experts in dialoog te gaan over hun dagelijkse problemen en de best practices die kunnen worden geïmplementeerd om de effectiviteit van hun evenementen te optimaliseren.

Het forum zal onder andere worden bijgewoond door Xavier Bitouzet, directeur-generaal van Publicis Live, André Loesekrung, directeur van J.E.D.I en Paola Capaldi, eventcoördinator van Proximus.

Conferenties en workshops zullen zich concentreren op alle aspecten die bijdragen aan een betere deelnemerservaring. Ze zullen onder meer ingaan op de geïmplementeerde technologieën, de bijdrage van artificiële intelligentie, het gebruik van emoties, het digitale, maar ook de keuze van formats en eventlocaties als sleutelfactoren van de betrokkenheid.

Laurent Fuchs, coördinator van UNICEO®, zegt : “Het creëren van een ervaring die effectief het gedrag en de perceptie van deelnemers rond een boodschap transformeert, is een goede zaak voor elk bedrijf. Dit eerste Forum France, onder het teken van collectieve intelligentie, behandelt voor het eerst dit onderwerp in al zijn verschillende aspecten. Dit is een uitstekende gelegenheid voor communicatie- en marketingmanagers om te ontdekken wat er nieuw is, hun kennis te verdiepen en beste praktijken met hun collega's uit te wisselen.”