Associaties

Apr 18, 2024, 5:38
Klinkhamer Group tekent samenwerkingscontract met Hands

Klinkhamer Group tekent samenwerkingscontract met Hands

05 mei 2015

Op 14 april tekenden zaakvoerder Kristof Schiepers van Hands en Niels Klinkhamer van de Klinkhamer Group een samenwerkingsconvenant. Beide partijen zullen in de toekomst gebruikmaken van elkaars kennis en kunde om hun activiteiten uit te breiden over de grens.

Sinds 2008 organiseert Klinkhamer Group | meeting services congressen met impact voor medici, overheidsinstanties en bedrijven.

Succesvolle en spraakmakende projecten de afgelopen tijd waren de organisatie in Maastricht van 'Hello World – 200 jaar Koninkrijk' en het 'Eerste Europese Presidentieel Debat' in opdracht van de Gemeente Maastricht en de Universiteit Maastricht.

Klinkhamer, preferente leverancier van o.a. de Universiteit Maastricht, Limburg Economic Development en de Vereniging Limburgse Gemeenten, is een allround en erkend congresbureau, dat nauw samenwerkt met universiteitscampussen en hightech instellingen. Het bureau ondersteunt zijn opdrachtgevers bij de organisatie van congressen en evenementen en wil daarmee 'het debat op politiek niveau forceren over topics als economie, onderwijs, cultuur en grensoverschrijdende samenwerking'.

Klinkhamer Group heeft al enige tijde een Belgische pr-medewerker in vaste dienst (Marina Seurs) en wil zijn activiteiten uitbreiden naar Belgisch-Limburg. Om betere contacten op de Belgische markt te krijgen ging Klinkhamer Group op zoek naar de 'missing link' en een ideale partner met kennis van zaken.

Die ideale partner blijkt communicatiebureau Hands uit Hasselt te zijn. Hands (slogan: 'Great minds also need hands') is een full service reclamebureau en ondersteunt al meer dan tien jaar ondernemingen en overheden met operationeel en strategisch communicatieadvies. Hands is gespecialiseerd in branding, campagnes, drukwerken en alle mogelijke online activiteiten. Bovendien is Hands geen vreemde of nieuwkomer op de Nederlandse en Limburgse markt: al bijna een decennium maakt het bedrijf het maandelijks magazine voor het Nederlands betaalkanaal Film1/Sport1 en afgelopen jaar verzorgde het onder meer de communicatie voor de tentoonstelling Vikingen in de Lage Landen in het Centre Céramique in Maastricht.

Door met Klinkhamer te gaan samenwerken hoopt Hands zijn uitvalsbasis voor de Nederlandse en Limburgse markt te verbreden en iets van de Nederlandse congrescultuur naar Belgisch-Limburg te halen.

www.vergaderhamer.nl

Meer van Congres en Vergaderclassificatie :