Associaties

Mar 28, 2024, 13:40
Succesvolle #miceparty16

Succesvolle #miceparty16

22 januari 2016

Op 14 januari zetten 600 gasten aan boord van de Ocean Diva het nieuwe jaar in stijl in tijdens de #miceparty16. Met dit initiatief wou het duo Wauters & Wood, de drijvende krachten achter Eventonline, Venues Online en MICE Magazine, iets teruggeven aan de mensen van de eventsector.

De Ocean Diva Original was de originele locatie van deze party. De glazen foyer van deze 86 meter lange boot maakte al meteen indruk op de gasten omwille van zijn 180 graden panoramisch uitzicht op het water. Op het balkon werden ze ontvangen door de MICE-brothers, strak in tuxedo James Bond-stijl, en dit onder muzikale begeleiding van Consenso.

Vervolgens was het tijd voor een reeks speeches. “Dat de mensen uit onze sector houden van een feestje, da’s een open deur intrappen, maar dat bewijst toch maar keer op keer dat we werkzaam zijn in de beste sector die we ons kunnen inbeelden”, aldus Erik Wood in zijn welkomstspeech waarna hij iedereen ook een goede gezondheid wenste in het nieuwe jaar.

Na de frisse aperitief kon er worden aangeschoven aan verschillende buffetstandjes die over het ganse balkon van het schip waren verdeeld. Vanaf 21h30 opende de Gin Bar. Ondertussen rockte coverband ‘The Tour’ het hele huis, of liever gezegd de ganse boot met een volle dansvloer als resultaat, en dit tot in de late uurtjes.

www.eventonline.be