Benelux Event Awards

Apr 20, 2024, 14:57
CityCubes à nouveau primé aux BEA Awards

CityCubes à nouveau primé aux BEA Awards

20 avril 2017

Ce 20 avril, CityCubes a décroché un award de bronze à l’ICC Ghent, où se déroulait la 19e cérémonie de remise des Benelux Event Awards. L’agence anversoise, spécialisée dans les activités pop-up, a obtenu ce prix dans la catégorie ‘B2C Events’ pour l’organisation du ‘Kaffee van Antwerpen’.

"L’an dernier, CityCubes avait déjà fait preuve d’un grand sens de l’à-propos en positionnant un quotidien flamand très connu auprès d’une cible difficile: celle des universitaires du pays," a commenté le jury des BEA. "Avec le ‘Kaffee van Antwerpen’, l’agence anversoise a cette année confirmé qu’elle maîtrisait parfaitement la technique du pop-up pour activer des marques. Quelles que soient leurs cibles. Un prix s’imposait."  

Résumé de l’opération:

Kaffee van Antwerpen: CityCubes voor Gazet van Antwerpen

Gazet van Antwerpen werd in 2016 125 jaar en vierde dat in Kaffee Van Antwerpen: een pop-upcafé naast de Antwerpse Opera. CityCubes zorgde een hele maand lang voor culturele, culinaire, technologische en andere verrassingen.

Met een casco pand dat was omgebouwd tot de belevings-pop-up wilde Gazet van Antwerpen zijn trouw lezerspubliek aanspreken, maar tegelijkertijd ook aan de nieuwe generatie tonen waar GvA voor staat. Eén maand lang was het Kaffee gratis toegankelijk en kon iedereen er komen kijken en genieten van optredens, comedy, TEDX talks, futuristische technologieën en zelfs een op maat gebrouwen bier, verkozen door de Antwerpenaar als favoriete bier: Bier van A! Deze verschillende event-in-events hielpen om de verschillende doelgroepen te bereiken.

CityCubes, een brand activation bureau dat zich specialiseert in pop-upactiviteiten, stond voor deze pop-upviering in voor de organisatie van A tot Z, gaande van de locatie, de aankleding, de organisatie, het personeel, de activatie, de techniek, de innovatie,... Met meer dan 8.000 unieke bezoekers kan er gesproken worden van een onverwacht succes, want aanvankelijk had men maar op één derde van dat aantal gerekend. En ook buiten het Kaffee was er een duidelijke impact, met een groter bereik voor Gazet van Antwerpen op sociale media en op de website van de krant.

www.citycubes.be

Plus de City Cubes :