Event management

Apr 29, 2024, 2:39
Voordelen van een planningstool

Voordelen van een planningstool

13 oktober 2015

Beeple is een online tool om tijdelijke medewerkers eenvoudig te managen. Beeple doet planners tijd besparen, is handig voor de medewerkers en neemt de administratie weg. Werkt u voor een festival, eventbureau, people agency, hotel of een bedrijf met tijdelijke medewerkers? Lees dan hoe u tijd, geld en grijze haren bespaart door het gebruik van Beeple.

Grote kans dat u momenteel uw personeel beheert met een excel, een google document of via een eigen ontwikkelde tool. Dan behoort u tot de meerderheid, want meer dan 87% van de personeelsplanners werken immers op één van deze drie manieren. Nochtans zijn deze methodes vandaag nog allesbehalve efficiënt en effectief. In 10 stappen kan u uw personeel volledig managen via Beeple op een vlotte en hedendaagse manier.

beepleblokjeOne click & user-friendly:

Beeple is zo ontwikkeld dat u en uw medewerkers er snel mee weg zijn en de tool voor zichzelf spreekt. Beeple past zich aan uw werkwijze aan, niet omgekeerd. Beeple kan gebruikt worden door alle leeftijden en alle niveaus van gebruikers.

beepleblokjeSmartplanning:

Beeple betekent een enorme tijdsbesparing voor de people planners, de tool maakt het mogelijk dat meerdere personen aan een planning te werken en door een unieke smartplanning bespaart uw bedrijf ook geld. Kortom: alles loopt vlotter en met minder zorgen.

beepleblokjePaperless:

Beeple zorgt voor alle administratie online. Vergeet de papieren contracten, briefings, aftekenlijsten, cateringbonnen en loonbrieven. Alles is vervat in handige PDF bestanden die overzichtelijk worden weergegeven voor zowel de medewerker als de planner.

beepleblokjeMobile & on venue:

De beschikbaarheid van Beeple is optimaal. U kan in Beeple werken met meerdere collega's tegelijk en de applicatie is perfect bruikbaar op een smartphone of tablet op locatie. Geen zorgen meer over de laatste excel versie of niet gesynchroniseerde lijsten.

beepleblokjeClear pricing:

Beeple heeft een 'pay as you go' license fee. Betaal enkel wat u nodig heeft, zonder opstartkosten, installatieverplichtingen of verdoken supportkosten. Geniet van gratis updates en al onze inbegrepen services.

Contacteer ons voor een demo: hello@beeple.eu

www.beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple