Repas Catering en topchef Nick Van den Broeck slaan de handen in elkaar
donderdag, 14 maart 2024Chef-kok Nick Van den Broeck bundelt zijn krachten met Repas Catering om van evenementen een sterrenbeleving te maken. Repas Catering, met meer dan 17 jaar ervaring in het verzorgen van evenementen in de Benelux, lanceert een nieuw concept in samenwerking met de gerenommeerde chef. Deze samenwerking heeft als doel om de catering naar een hoger niveau te tillen.
Proost op verandering met slechts één klik
dinsdag, 05 maart 2024Duik in de wereld van de nieuwe Troubleshakers website - dé bestemming voor de nieuwste cocktailbeleving! Ontdek betoverende mixen, plan evenementen zonder gedoe en blijf op de hoogte van de nieuwste trends.
Een smaakvolle, kwalitatieve cocktailervaring… zonder alcohol!
dinsdag, 30 januari 2024Februari staat voor de deur, en dat betekent dat weer heel wat mensen meedoen aan Tournée Minerale. En dat hoeft absoluut geen domper te zijn voor feestjes en recepties. Met een rijk aanbod van mocktails bewijst Grunewald.bar dat men ook zonder alcohol voor een feestelijke cocktailervaring kan zorgen.
Grunewald.bar geeft uw nieuwjaarsreceptie een leuke twist
dinsdag, 12 december 2023Heeft uw bedrijf of organisatie nog geen nieuwsreceptie ingepland? Dan is het nog niet te laat! Grunewald.bar heeft een origineel concept waarmee het in januari of februari uw nieuwsdrink op smaak kan brengen.
Een geslaagde septembermaand voor TroubleShakers
dinsdag, 10 oktober 2023Nu we afscheid nemen van de nazomer, wil TroubleShakers graag iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat september een absoluut fantastische maand is geworden voor het bedrijf.
Gault&Millau Event Catering Awards 2023
dinsdag, 12 september 2023Op maandag 11 september 2023 reikte het team van Gault&Millau in Maison de la Poste in Brussel voor de vijfde keer de Catering Awards uit aan collectiviteitskeukens die zich op het vlak van catering rond diverse thema’s hebben onderscheiden. Voor een tweede keer werden ook eventcateraars werden in die warme hommage betrokken.
Trouble Shakers blikt terug op geslaagde zomer
dinsdag, 05 september 2023Nu de zomer op zijn einde loopt, neemt het team van Trouble Shakers de tijd om even terug te blikken op de ongelooflijke journey die men de afgelopen maanden heeft beleefd.
Viritact: een duurzame oplossing voor bestek en servies op events
woensdag, 23 augustus 2023De afvalberg en de ecologische voetafdruk van events is vaak niet te onderschatten. Gelukkig zijn organisatoren zich hiervan bewust en kiezen ze steeds vaker voor duurzame alternatieven. Zoals bijvoorbeeld de producten van Viritact, dat composteerbaar en zelfs eetbaar servies en bestek aanbiedt.
Julie Nullens is opnieuw de beste bartender van België
donderdag, 15 juni 2023De 60ste editie van de Nationale Bartender Wedstrijd van de UBB - Union of Belgium’s Bartenders - vond afgelopen maandag 12 juni plaats in The Dominican (Brussel). Voor het tweede jaar op rij werd Jullie Nullens, van Le bar à Ju in Sprimont, bekroond als “Beste Bartender van België 2023”. Zij zal ons land eind dit jaar vertegenwoordigen op het WK van de International Bartenders Association.
Very Food Catering verlegt zijn grenzen voor 10-jarig jubileum van BelOrta
woensdag, 24 mei 2023In februari werd de Mechelse Nekkerhal omgetoverd tot een enorme tuin, voor de tiende verjaardag van de coöperatieBelOrta. Very Food Catering kreeg de opdracht om aan de slag te gaan met de groenten en het fruit van BelOrta en zo de 1850 aanwezige gasten te verwennen. Bart Basselier van Very Food Catering en Glenn Sebregts van BelOrta blikken voor ons terug op een fijne samenwerking.