Event management

Apr 25, 2024, 18:55
Testimonial Beeple: Tall ships races

Testimonial Beeple: Tall ships races

11 juli 2016

Van donderdag 7 juli tot en met zondag 10 juli waren The Tall Ships Races te gast in Antwerpen. Het was de zesde keer dat de zeilwedstrijd naar Antwerpen kwam. Deze botenparade was het grootste publieksevent van 2016 in België. Alle vrijwilligers die meewerkten aan The Tall Ship Races werden beheerd in Beeple.

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli was Antwerpen starthaven voor deze zeilwedstrijd. Het was de zesde keer dat de zeilwedstrijd naar Antwerpen kwam. De zeilschepen starten in Antwerpen en zijn momenteel aan het varen richting het zuiden waarbij ze aanmeren in de havens van Lissabon (Portugal), Cadiz (Spanje) en A Coruna (Spanje).

Aan The Tall Ships Races nemen de mooiste en grootste zeilschepen ter wereld deel. Deze prachtige zeekathedralen lagen gedurende vier dagen aangemeerd aan de Scheldekaaien. Buiten de honderdduizenden bezoekers en de vele bemanningsleden, werkten ook honderden vrijwilligere medewerkers mee aan dit evenement. Deze vrijwilligers werden beheerd door de staff management software Beeple.

Een staff management tool voor publieksevenementen en festivals

Beeple is een online tool om medewerkers eenvoudig te managen. Alle kandidaat medewerkers konden zich online aanmelden op Beeple, dat helemaal de look & feel had van The Tall Ships Races. Ze gaven aan welke functies en dagen ze wensten te werken. Na een korte screening werden de medewerkers ingepland. Alles verliep digitaal waardoor de administratie en het mailverkeer tot een minimum werd beperkt. Medewerkers konden online alle nodige informatie en briefings terugvinden. Ook de check in werd volledig digitaal georganiseerd zodat alles overzichtelijk en correct kon verlopen.

Intersectoraal

Momenteel is Beeple actief in enkele Europese landen en kan Beeple een meerwaarde betekenen in meer dan 24 sectoren. Niet enkel festivals en evenementen kunnen genieten van een administratie en zorgeloos personeelsmanagement dankzij Beeple, maar ook sectoren zoals onder andere de hotellerie, de bouw en de toeristische sector ondervinden een absolute meerwaarde van Beeple. 

Wenst u Beeple ook op uw festival, evenement of binnen uw bedrijf te gebruiken? Of wenst u een testimonial ‘live’ bij te wonen?

Bezoek de website van Beeple op www.beeple.eu of neem contact op via hello@beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple