Event management

Apr 29, 2024, 1:48
Beeple viert snelle groei!

Beeple viert snelle groei!

15 april 2016

Beeple is een online tool om medewerkers eenvoudig te managen. Beeple is sinds september 2015 op de Belgische markt en is sindsdien bezig aan een razendsnelle groei. Op vraag van hun klanten en om hun groei verder te ondersteunen, lanceert Beeple een volledig nieuwe website. Op deze manier laten ze iedereen kennismaken met Beeple. Lees verder en ontdek de visie van Beeple.

"We hebben bewust gekozen voor een uitgebreide website met filmpjes zodat geïnteresseerden in de tool kunnen rondwandelen en meteen een goed beeld krijgen van Beeple’ vertelt Karel Rabaut, manager bij Beeple. ‘Beeple is een online tool om medewerkers eenvoudig te managen, maar kan veel meer dan enkel plannen. De grote meerwaarde van Beeple is dat we uitgaan van een volautomatisch staff management proces, waarbij de planner nog enkel optreedt als een soort van moderator. Hierdoor besparen onze klanten veel tijd, administratie en dubbel werk", vult Karel verder aan.

Innovatief

“Toen we in september 2015 op de Belgische markt kwamen, was Beeple zeker nog niet de sterkste speler. Daar is nu verandering in gekomen en nu durven we te stellen dat we momenteel de meest gebruiksvriendelijke én volledige tool aanbieden op de markt. Dit komt doordat wij constant streven naar verbetering, intensief luisteren naar onze gebruikers en zeer vooruitstrevend denken. Wij besteden veel aandacht aan innovatieve features die het leven simpeler maken, want met technologie is immers veel mogelijk”, zegt Karel.

Beeple richt zich op werkgevers en crewplanners die werken met veel tijdelijke opdrachten en personeel. Met enkele kliks is het mogelijk om jobs online te zetten en te communiceren naar de geschikte en beschikbare medewerkers. Dankzij een uniek algoritme is Beeple uitermate geschikt voor smartplanning waardoor de geschikte kandidaat vinden kinderspel is. Door een onbeperkt aantal adminprofielen is het mogelijk dat iedereen alle informatie kan raadplegen zonder dat er dubbele communicatie nodig is. Tot slot kan Beeple zowel voor interimkrachten, vrijwilligers, freelancers, vaste medewerkers en stagiaires alle nodige papierwerk (contracten, loonbrieven, onkostennota’s) online genereren zodat papierwerk verleden tijd is. De manager van Beeple verwoordt het op deze manier: "Stop met werken zoals in de 20ste eeuw, omarm de toekomst en verhoog de efficiëntie met Beeple!"

Bezoek onze vernieuwde website op www.beeple.eu of contacteer ons voor een vrijblijvende demo of een testdag op hello@beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple