Event Agencies

May 3, 2024, 23:01
Way2events levert opnieuw onvergetelijke ervaringen met drie opmerkelijke cases

Way2events levert opnieuw onvergetelijke ervaringen met drie opmerkelijke cases

23 april 2024

way2events, een vooraanstaande speler in de evenementenindustrie, kondigt met trots aan dat het opnieuw heeft mogen uitblinken in het organiseren van drie buitengewone evenementen: een feestelijke kick-off corporate event voor Macadam, een inspirerende incentive naar IJsland, en een historische UEFA Champions League-reis voor Borussia Dortmund.

1. Feestelijke kick-off corporate event voor Macadam

Way2events is trots op het succesvol organiseren van een prachtig kick-off corporate event voor Macadam. Het evenement, dat nieuwe teamleden na een overname naadloos integreerde en de eenheid van de nieuwe groep vierde, omvatte interactieve vergaderingen en teambuildingactiviteiten, gevolgd door een heerlijk diner en een bruisend personeelsfeest. Gehouden in het schilderachtige Dolce La Hulpe, benadrukte het evenement het belang van inclusiviteit, groei en samenwerking binnen het team van Macadam.

2. Inspirerende incentive naar IJsland

Way2events staat bekend om het organiseren van ongeëvenaarde corporate incentives die unieke culturele ervaringen en ontspanningsmogelijkheden naadloos integreren. De recente incentive naar IJsland, met zijn adembenemende landschappen en culturele rijkdom, bood een volledig op maat gemaakte ervaring voor de deelnemende teams. Van exclusieve bezoeken aan Sky Lagoon tot culturele verkenningen van Reykjavik, deze reis stond garant voor het versterken van de teamgeest en het vieren van zakelijk succes.

3. Borussia Dortmund’s historische UEFA Clash in Eindhoven

Voor het derde jaar op rij was way2events vereerd om een onvergetelijke sportreiservaring te organiseren voor Borussia Dortmund, ditmaal voor hun historische UEFA Champions League wedstrijd in de achtste finales tegen PSV Eindhoven. Met naadloze logistiek en innovatieve incentive-ervaringen heeft way2events de supporters en sponsors van Borussia Dortmund een onvergetelijke reis kunnen bezorgen, waarbij het belang van ondersteuning en partnerschap in de sport werd benadrukt.

Meer van way2events :

Way2events

  • Adres: Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt
  • Tel.: +32 (0)11 77.15.50
  • Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
  • Tel.: +32 (0)2 342.15.50
  • E-mail: info@way2events.be
  • Website: www.way2events.be