Event management

Mar 29, 2024, 8:01
Beeple overtreft de verwachtingen!

Beeple overtreft de verwachtingen!

12 april 2016

Beeple is een online tool om medewerkers eenvoudig te managen. Vergeet Excel en uren vruchteloos bellen naar medewerkers. Dankzij Beeple wordt staff management een eenvoudige klus. Beeple automatiseert niet enkel uw personeelsplanning, zij zorgen ook voor een personeelsbeheer zonder papier. Beeple is sinds september 2015 op de Belgische markt en is sindsdien bezig aan een razendsnelle groei. Lees verder en ontdek de feedback van onze klanten.

“Met Beeple doen wij meer planningen op minder tijd en met minder personeel. Beeple zorgt ervoor dat onze vaste medewerkers minder bezig zijn met administratieve en repetitieve taken en zich kunnen richten op andere prioriteiten.” Een klant in de uitzendsector.

“Onze studenten kunnen zelf aangeven wanneer ze willen werken en voor welk type job. Bij last minute aanvragen kunnen we iedereen snel bereiken via hun smartphone. Hierdoor is de taak van onze planners heel eenvoudig geworden.” Een klant met een kelnerbureau.

“Onze database met security agenten is zeer overzichtelijk. We kunnen met één klik zien wie er beschikbaar is en de nodige certificaten heeft voor een bepaalde job. Beeple geeft automatische meldingen wanneer een badge vervalt.” Een klant in de security sector

“Vroeger was communiceren een hele uitdaging: onze medewerker moest zijn werkuren kennen, onze klant wie hij kon verwachten en op bureau welke contracten ze moesten aanvragen. Beeple zorgt dat deze communicatie in één klik gebeurt. ” Een klant met een stagehandsbureau.

“Met Beeple checken we on site iedereen in via de smartphone zodat we na het event een duidelijk overzicht hebben van wie welke uren gewerkt heeft. Zo hebben we een handig overzicht om de inkomende facturen snel te verwerken zonder administratie.” Een klant met een eventbureau.

Contacteer ons voor verdere testimonials, persoonlijk contact met onze klanten en een vrijblijvende demo: hello@beeple.eu

www.beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple