Event management

Apr 27, 2024, 15:58
Play AV: de geknipte audiovisuele partner van Event Academy

Play AV: de geknipte audiovisuele partner van Event Academy

12 mei 2016

Op donderdag 19 mei vindt in de Arteveldehogeschool, Campus Kantienberg, in Gent een evenement plaats dat helemaal in het teken staat van ‘the future of event & communication technology'. De organisatie mag prat gaan op een rist gerenommeerde partners die het geheel mee ondersteunen en hun specialiteit aan het vakpubliek presenteren. Eén van die partners is Play AV, dat als ‘AV-integrator’ van audiovisuele totaalconcepten zijn core business heeft gemaakt.   

“Met Play staan wij in voor de verkoop, de verhuur en de installatie van audiovisuele producten en diensten voor zowel kleine als grote ondernemingen”, vertelt Kristof Favere, verantwoordelijke Marketing & Communicatie. “In de afdeling ProSales focussen wij op het totaalaspect. Rekening houdend met de wensen en budgettaire opties van de klant ontwerpen én installeren wij projecten van A tot Z, zowel wat licht, geluid als beeld betreft. Wij zijn niet aan merken gebonden en opteren steeds voor de hoogst mogelijke kwalitatieve oplossing. Onze mensen kunnen bogen op een schat aan ervaring en knowhow die ertoe leidt dat elke opdracht tot in de kleinste details perfect wordt uitgevoerd. Eén van onze troeven is ons eigen team van ingenieurs die elk project mee begeleiden vanop de tekentafel tot en met de oplevering. Veel andere bedrijven doen daarvoor beroep op een extern bureau, maar bij Play hebben we die vakkennis zelf in huis zodat we snel én precies aan de vragen van de klant kunnen voldoen. Juiste en heldere projecties, een glashelder geluid tot een optimaal beeldscherm worden bij Play vakkundig geïntegreerd in een audiovisueel totaalconcept.”

De klantenkring van Play is ondertussen een indrukwekkende lijst geworden met bekende namen zoals ING, BNP Paribas en de Ghelamco Arena van voetbalclub KAA Gent, waar de audiovisuele specialist de geluidsinstallatie voor haar rekening nam. “Maar ook kleinere ondernemingen kunnen bij ons rekenen op dezelfde onberispelijke service. Het tweede deel van onze activiteiten situeert zich in de verhuur van alles wat met licht, beeld en geluid te maken heeft. Ook hier zoeken we altijd de beste oplossing in functie van wat de klant precies wil. Met deze activiteit bewegen we ons in de sector van de evenementen, vandaar dat we graag van de partij zijn op Event Academy. Als partner van de organisatie staan we daar met onze Rentalafdeling onder meer in voor een grote, interactieve LED-wall, waarbij we samen met een andere partner ook de content voor onze rekening nemen. In de gangen plaatsen we displays om het ganse gebeuren perfect in beeld te brengen. Alle lezingen worden ook gestreamd en opgenomen zodat alles ook later ter beschikking blijft. En uiteraard zorgen we ook voor een professioneel hoogstaand geluid en de juiste belichting. Op Event Academy gaat het over de toekomst van ‘event & communication technology’. Als vooruitstrevend bedrijf willen we daar graag ons steentje toe bijdragen.”

www.playbiz.be

Meer info?

Neem nog snel contact op met Annelies Dedecker, coördinator van Event Academy, via annelies.dedecker@arteveldehs.be of like de Facebook-pagina.

sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

Meer van Event Academy :