Event management

Apr 28, 2024, 14:42
SEEQ zet smart animation in de kijker op Event Academy

SEEQ zet smart animation in de kijker op Event Academy

22 april 2016

Als smart animation studio maakt SEEQ animatie video’s die een idee of boodschap, hoe complex deze ook mag zijn, op een heldere en krachtige manier naar de juiste doelgroep overbrengt. Ook evenementenorganisatoren doen vaak beroep op het Gentse bedrijf om hun event te pitchen of de communicatie op het event te verzorgen en dit door middel van een vakkundig gemaakte animatie. Het is dan ook belangrijk dat studenten event management de enorme mogelijkheden van smart animations leren kennen. Meteen één van de redenen waarom SEEQ graag haar schouders mee onder Event Academy zet.

Of men nu een product wil uitleggen, mensen wil sensibiliseren of nieuwe klanten wil werven, animatie video vormt een onmiskenbaar onderdeel van video marketingstrategie. SEEQ is gespecialiseerd in het aanmaken van video content die de juiste doelgroep warm maakt en in beweging zet. “Wij profileren ons als een smart animation studio die aan de hand van animatie video’s van 30 seconden tot 1 minuut, een bedrijf, product of proces uitleggen”, vertelt Alexandra Maesen, Marketing Manager bij SEEQ. “De video’s kunnen ingezet worden om klanten te overhalen voor een bepaald bedrijf of product te kiezen, maar ook om investeerders te overhalen in een bedrijf te investeren. Anderzijds zet men onze video’s ook in om brand awareness te creëren of om de interne communicatie bij een groot bedrijf gemakkelijker en duidelijker te laten verlopen.”

Evenementenorganisatoren maken eveneens deel uit van de doelgroep van SEEQ. “Zij doen vaak beroep op ons om hun evenement te pitchen door middel van een animatie”, geeft Yves Creten, Video Specialist, aan. “Als gespecialiseerd bedrijf willen we studenten in de richting event management meteen al aan het begin van hun carrière kennis laten maken met de talrijke mogelijkheden van animatie video en meer bepaald met SEEQ. Op die manier hopen wij in de toekomst te kunnen rekenen op een stabiele toestroom aan projecten. Wij geloven sterk in het idee om bedrijven en studenten reeds vroeg met elkaar in contact te brengen. Beide partijen hebben er immers baat bij. Bedrijven verjongen hun kijk, terwijl studenten sneller het reilen en het zeilen binnen een bedrijf oppikken. Op Event Academy ontmoeten beide groepen elkaar. De basis voor een mooie en langdurige synergie wordt alvast gelegd.

www.seeq.be

Meer info?

Neem dan snel contact op met Annelies Dedecker, coördinator van Event Academy, via annelies.dedecker@arteveldehs.be of like de Facebook-pagina.

sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

Meer van Event Academy :