Event management

Apr 28, 2024, 16:22
Schrijf je nog snel in op Event Academy : 19 mei 2016

Schrijf je nog snel in op Event Academy : 19 mei 2016

10 mei 2016

Op 19 mei 2016 vindt op de Campus Kantienberg van de Arteveldehogeschool in Gent de zesde editie plaats van Event Academy. Onder de noemer ‘The Future of Event & Communication Technology’ richt het evenement zich tot iedereen die op de hoogte wil blijven van de meest recente event- & communicatietechnologieën.

registreer je nu

Met ruime aandacht voor onder meer cashless systemen, mobile event apps, GoPro en the Internet of Things focust de zesde editie van Event Academy op een selectie van nieuwe technologieën. Deze worden op het pitching platform beknopt uitgelegd, terwijl er nadien ruim voldoende tijd is om ook persoonlijk met de specialisten na te praten.

De zesde editie van Event Academy richt zich naar een breder publiek. Uiteraard blijft het ‘werkveld’ één van de belangrijkste doelgroepen, samen met álle alumni uit de opleiding officemanagement. Maar ook alumni uit andere opleidingen kunnen op Event Academy ongetwijfeld hun honger naar vorming en netwerking stillen.

Event Academy trok alvast een klapper van formaat aan om het event te openen. Niemand minder dan Saskia Van Uffelen, de no-nonsense CEO van Ericsson Belux, trapt de zesde editie op gang met een een inspirerende lezing over de kansen en uitdagingen van digitalisering vandaag en morgen.

En er is nog veel meer: bezoekers krijgen ook de kans om uitgebreid te netwerken en kunnen rekenen op content op maat én een professionele beurs met demonstraties van de allernieuwste technologieën.

Ook bedrijven die zelf actief zijn in communicatie- en/of eventtechnologie wordt de mogelijkheid geboden om zichzelf of hun producten en diensten in de kijker te zetten bij een uitgelezen publiek.

Meer info? Neem dan snel contact op met Annelies Dedecker, coördinator van Event Academy, via annelies.dedecker@arteveldehs.be of like de Facebook-pagina.

www.sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

Meer van Event Academy :