Event management

Apr 28, 2024, 7:45
Esign toont de kracht van het digitale op Event Academy

Esign toont de kracht van het digitale op Event Academy

29 april 2016

“Het concept om networking en content op maat te bieden in combinatie met een beurs waar de nieuwste technologieën gepresenteerd worden, sprak ons meteen aan”, geeft Anton Luyten, Managing Director van Esign, aan. “Wij willen graag aanwezig zijn om aan te tonen hoe wij daar als web agency het digitale luik kunnen aan vastkoppelen.”

“Als webbureau dat gespecialiseerd is in websites en –shops, grafisch ontwerp en marketing, vertalen wij de businessplannen van onze klanten naar een aantrekkelijke website, folder of webshop. Onze kracht schuilt in het overkoepelende aspect. Esign staat niet alleen voor design en creativiteit, maar voegt daar de nodige technische knowhow aan toe. Wij denken mee met de klant en bouwen op een innovatieve manier aan het online verhaal dat een bedrijf of organisatie wil vertellen. Onze activiteiten omvatten ook het maken van websites voor evenementen én het opzetten van een doeltreffende e-commerce. De combinatie van die twee is een uitstekende tool om events te ‘verkopen’. Op Event Academy vinden wij een interessante publiek. De aanwezigheid van zowel doorgewinterde professionals als pas afgestudeerden die bezig zijn met nieuwe events op te zetten, lijkt ons een ideale doelgroep om bijvoorbeeld de kracht van een doeltreffende webshop, gekoppeld aan een creatieve website aan te tonen. Op Event Academy gaat het over de toekomst van de evenementensector en die schuilt voor een aanzienlijk deel in de digitale wereld. Als maatwerkspecialisten beschikken wij over een ruime ervaring in die wereld om creatieve oplossingen naar voor te kunnen schuiven.”

Cashless systemen, online verkopen, … het zijn allemaal toekomstgerichte technologieën die op Event Academy aan bod komen. “Vanuit onze vakkennis kunnen wij de troeven daarvan voor de evenementensector aantonen. En last but not least staan er op Event Academy ook een aantal interessante sprekers op het programma. Ook dat is een aantrekkelijk vooruitzicht”, besluit Anton Luyten.  

www.esign.eu

Meer info?

Neem dan snel contact op met Annelies Dedecker, coördinator van Event Academy, via annelies.dedecker@arteveldehs.be of like de Facebook-pagina.

sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

Meer van Event Academy :