Event management

Apr 29, 2024, 1:01
Een drukke meimaand voor Hostessenservice

Een drukke meimaand voor Hostessenservice

30 mei 2016

In de afgelopen maand mei kregen de hosts en hostessen van Hostessenservice een wel heel goed gevulde agenda voorgeschoteld. De klassedames en – heren waren onder meer aan de slag op een internationaal congres en een druk bijgewoonde familiedag. Ook in de KLM-shop op de Antwerpse Meir leverden zij - zoals steeds - een perfect staaltje vakmanschap af.  

Hostessenservice heeft er duidelijk een succesvolle meimaand opzitten. Een greep uit het aanbod leert ons dat de hosts en hostessen echt wel van alle markten thuis zijn en overal naar waarde worden geschat door de talrijke klanten die beroep doen op hun diensten. In opdracht van PFL stond een team van een tiental meisjes in voor een onberispelijk onthaal van de deelnemers aan een groot internationaal congres in Beerse. BeBoosted vroeg hen om de gasten te begeleiden bij een event in de Proximus lounge, terwijl het team ook werd ingezet voor het onthaal op de afterworkparty van Replay.

De opening van de KLM (pop up) shop op de Meir in Antwerpen lokte flink wat belangstelling. Een kolfje naar de hand van de hostessen dus, die er onder meer instonden voor een flyeractie. Van het gebeuren werd in opdracht van C&C Advertising een leuk filmpje gemaakt, waarin de modellen van Hostessenservice ontegensprekelijk een glansrol spelen.

Hostessenservice mocht ten slotte ook een nieuwe klant aan de ondertussen al indrukwekkende referentielijst toevoegen: Act!events deed afgelopen maand beroep op het ervaren team om het onthaal en de registratie van de Barco Family Day in goede banen te leiden.

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice