Event management

Apr 26, 2024, 12:33
Hostessenservice boekt succes met acties voor nieuwe klanten

Hostessenservice boekt succes met acties voor nieuwe klanten

26 augustus 2016

Evenementenorganisators weten doorgaans ruim op voorhand wat ze precies willen doen op een event en schakelen daartoe de juiste personen op tijd in. Maar dat is lang niet altijd het geval. Door omstandigheden kan het echt "last minute" worden en dan moet je beroep kunnen doen op een bedrijf dat snel en adequaat de juiste mensen kan leveren. Dankzij haar uitgebreide netwerk van gekwalificeerde hosts en hostessen kan Hostessenservice dat perfect.

Amper drie dagen voor het eerste motorengeronk van de befaamde Motocross Grand Prix of Belgium op 30 en 31 juli weerklonk in Lommel zag D’Ieteren Sport zich geconfronteerd met een probleem:

"Waar vinden we last minute een groep stijlvolle eventmodellen om onze klanten volgens de regels van de kunst te ontvangen en wegwijs te maken? Eén telefoontje naar Hostessenservice volstond echter om dat probleem snel op te lossen.

En de oplossing bleek ook de beste keuze, aangezien D’Ieteren Sport meteen na het event liet weten “uiterst tevreden te zijn over de meisjes die afgelopen weekend voor ons gewerkt hebben".

Hartelijk dank voor de snelle en goede service!”

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice