Event management

Mar 28, 2024, 18:09
Hostessenservice is werkelijk van alle markten thuis

Hostessenservice is werkelijk van alle markten thuis

05 december 2016

Vooraleer het team van Hostessenservice uit de startblokken schiet om een uitgebreide lijst aan opdrachten tijdens de drukke eindejaarsperiode tot een goed einde te brengen, blikken we met zaakvoerder Wendy Van Nyen even terug op de agenda van de afgelopen weken. Uitstekend gevulde weken met de meest uiteenlopende opdrachten, zo blijkt …

“In de herfstvakantie waren we voor het derde jaar op rij aan de slag voor BOL.COM en deed Sculpture Events beroep op onze hosts en hostesses voor de begeleiding van de talrijke bezoekers op de stand tijdens de Festivak-beurs in de Mechelse Nekkerhal”, blikt Wendy Van Nyen tevreden terug.

“Beide opdrachten luidden een drukke periode in voor onze mensen die ook op de Libelle Winterfair, dé indoor winterhappening van het weekblad Libelle, hun beste beentje voorzetten voor het snoepmerk Fruitella én voor de revolutionaire AMC kookpotten. In de daaropvolgende dagen vaardigde Hostessenservice tal van zwarte pieten af voor DreamTeam-Animaties, een samenwerking die de jongste tijd overigens een zeer sterke groei kent.”

Op de Lotto z6s-daagse Vlaanderen-Gent deed Miko Coffee beroep op de topmeisjes van Hostessenservice. “Ook op de Horecabeurs in Flanders Expo was een team actief in opdracht van de bekende koffieleverancier. En dat onze dames zich ook op andere vlakken uitstekend uit de slag kunnen trekken, blijkt dan weer uit het feit dat 4Entertainment ons meerdere dagen inschakelde voor activaties van het populaire Just Dance dance game. Verder mochten we ook deze keer een nieuwe klant verwelkomen. We noteerden immers een eerste samenwerking tussen het PR-Style agentschap en Hostessenservice voor de promotie van de Infiniti Q30 wagen tijdens het Black Friday Weekend in het Wijnegem Shopping center.”

Een goed gevuld programma dus, maar dat is nog niets in vergelijking met wat de komende weken allemaal op de agenda staat. “We staan vol enthousiasme klaar om ook de drukke eindjaarsdagen tot een goed einde te brengen!”

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice