Event management

Apr 29, 2024, 16:51
Rabbit One blikt terug op intense maand

Rabbit One blikt terug op intense maand

26 mei 2016

De voorbije weken waren op zijn minst intens te noemen voor Rabbit One, met in de eerste plaats de Gentse Floraliën waar logistieke steun werd gegeven voor Fast Forward Events en de KLMP (Koninklijke Maatschappij voor Landbouw en Plantkunde vzw). Ook Het Brussels Havenfeest en tal van andere events sierden de drukke planning.

Op de Genste Floraliën zorgde Rabbit One voor de afscherming van de vier sites (Citadelpark, Sint-Pietersplein, Leopoldskazerne en Bijloke), werd de nodige signalisatie aangebracht en de rode loper uitgerold voor het koninklijk bezoek. Rabbit One verzekerde ook de permanentie gedurende het hele evenement. De productie vertegenwoordigde niet minder dan 50 mandagen opbouw, 96 mandagen permanentie op drie sites, 30 mandagen van de afbouw, het verhuren van 60 signalisatieborden, 30 brandblussers, 4 ballasten in functie van de stabiliteit van de Heras-hekkens en ook nog eens de plaatsing van 1000 m² Hexafloor.

Daarna maakte VO-event gebruik van de diensten van Rabbit One om het productieteam te versterken bij de organisatie van het Havenfeest van Brussel. "We hebben onze expertise op verschillende punten ingebracht", blikt het team van Rabbit One terug. "Zoals de behandeling en installatie van het meubilair op de verschillende stands, het plaatsen van 200 meter nadarafsluitingen langs het kanaal, het installeren van een veiligheidsvoorziening bij de ingang van het terrein, het aansluiten van brandkleppen, opslag en verdeling van het materiaal ... Verder hebben we ook het goede verloop van de activiteiten op het water voor onze rekening genomen met onder meer het opvolgen van de correcte timing van de animaties, het lossen van de zodiacs, jetski’s en andere attributen, de autorisaties van de tewaterlating, enz."

Verder kon u Rabbit One ook terugvinden bij een evenement in Loft 202 voor New Balls Please, de lancering van Orange België voor Balthazar Events, het UK National Championship Pokemon in Liverpool, Ivan Victors afscheid van het ABVV, .... en ook nog eens op verschillende particuliere evenementen zoals bruiloften, privé-feesten, verjaardagen, waarvoor Rabbit One eveneens haar diensten aanbiedt inzake productie en logistieke ondersteuning, maar waarvan het private karakter niet toelaat om hier meer over te onthullen.

Ten slotte was er ook nog de lancering van de nieuwe website: www.rabbitone.be.

Rabbit Onze nodigt u graag uit om een kijkje te nemen naar de Rabbit One Rental afdeling waar u zowel meubilair als logistiek materiaal voor uw toekomstige evenementen kunt terugvinden.

www.rabbitone.be

Meer van Rabbit One :

Rabbit One