Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 21:31
Spirito Brussels: Make your dreamed event a reality

Spirito Brussels: Make your dreamed event a reality

20 november 2015

Dankzij het opvallend kader met een mix van barokke en moderne toetsen dompelt Spirito Brussels u onder in een unieke en mysterieuze sfeer. In deze context van elegantie en verfijning is het de ideale plek voor de organisatie van elk type evenement.

In de vroege jaren 1870 zag de Church of the Resurrection het levenslicht met als doel een ​​plaats van bijeenkomst te worden van de anglicaanse confederatie. Minder dan een eeuw later werd de verlaten kerk ontwijd om vervolgens een nieuw leven tegemoet te gaan als commerciële ruimte. Pas in april 2006 maakte Spirito Brussels haar intrede in de geschiedenis van dit gebouw met zijn atypische karakter. Volledig gerenoveerd op een elegante en verfijnde manier, is de Church of the Resurrection vandaag uitgegroeid tot een sfeervolle locatie met een decor waar je niet omheen kunt.

De unieke architectuur van deze oude kerk maakt Spirito Brussels tot de ideale plek om een ​​onvergelijkbaar evenement te organiseren. Het specifieke aan deze zaal is dat ze volledig "klaar voor gebruik" is. De locatie is uitgerust met de meest moderne geluid- en lichtsystemen en telt ook drie bars, enkele privé ruimten, een gigantisch LED-scherm en verder alles wat nodig is om uw evenement tot een succes te maken.

De modulariteit van de plek laat toe om de meest uiteenlopende events te organiseren, van een eenvoudig zakendiner bij de lancering van een nieuw marketingtool over alle soorten van conferenties tot en met een spetterende afterparty of eindejaarsfeest. De ontvangstcapaciteit en de ultramoderne, hoogkwalitatieve uitrusting maken het mogelijk u een ​​allesomvattende oplossing te bieden voor al uw zakelijke projecten. In de keuken wordt hoofdzakelijk gewerkt met een eigen catering service die instaat voor verschillende formules, uiteenlopend van eenvoudige hapje tot en met show cooking.

Het team van Spirito Brussels is bijzonder flexibel en staat garant voor een ​​verscheidenheid aan diensten (portiers, shows, hostesses, ...) om aan uw meest veeleisende wensen te voldoen. Geruggensteund door een schat aan ervaring biedt het team ook innovatieve en creatieve, op maat gemaakte evenementen.

Naast evenementenlocatie is Spirito Brussels ook bekend om zijn hoogstaande club en kwaliteitsrestaurant. Deze zijn open elke vrijdag en zaterdag vanaf 19.00 u voor het restaurant en vanaf 23.00 u voor de club.

De zaal is beschikbaar voor uw evenementen van zondag tot en met donderdag van 09.00 uur tot laat in de nacht. Ook op vrijdag en zaterdag kunnen evenementen georganiseerd worden, evenwel maar tot 23.00 uur. Daarna biedt Spirito Brussels aan een deel van de zaal te reserveren voor uw groep tijdens de opening van de club.

Tel: +32 488/24.88.01

M: corporate@spiritobrussels.com

www.spiritobrussels.com

Rue de Stassart 18, 1050 Ixelles

Meer van Spirito Brussels :

Spirito Brussels