Vaste & tijdelijke locaties

Apr 16, 2024, 15:44
Spirito Brussels presenteert topmenu voor de feestdagen

Spirito Brussels presenteert topmenu voor de feestdagen

08 december 2016

Spirito Brussels is niet alleen een evenementenlocatie waar je niet omheen kunt, maar ook een restaurant waar finesse en uitmuntendheid hand in hand gaan. Om het nieuwe jaar in stijl te vieren, stelde het restaurant een kwalitatief hoogstaand menu samen dat heerlijke smaken combineert met een feestelijk gevoel. 

In het centrum van Brussel, in een oude Anglicaanse kerk die ontwijd en gerestaureerd werd, dompelt Spirito Brussels de bezoeker onder in een unieke, mysterieuze sfeer. Durf de kerkdeuren openduwen en maak kennis met de geheimen. U ontdekt er in de eerste plaats een luxueus decor met een mix van barok en moderne toetsen. Vervolgens laat u zich verleiden door de feestelijke bistronomische keuken die uw smaakpapillen zal strelen. 

In bedrijfsverband of met familie, onder collega’s of onder vrienden, u kunt er nu genieten van een topmenu dat Spirito speciaal voor de feesten heeft samengesteld. Het menu telt drie gangen en wordt vergezeld van hapjes en natuurlijk de nodige ‘bubbels’ om uw maaltijd te laten bruisen. De eindejaarsfeesten vormen een uitstekende gelegenheid om Spirito Brussels en zijn restaurant te ontdekken. 

Weersta dus niet aan de verleiding van een culinaire ontdekkingsreis ...

De overgang van oud naar nieuw viert u in een magische sfeer. Op 31 december wordt ons restaurant vanaf 23u omgetoverd in een club waar een afterparty in het thema "Wonderland" zal doorgaan.

Voor meer informatie, menu en voorwaarden, neem contact op via telefoon naar +32 486/05.40.07 of stuur een mail naar restaurant@spiritobrussels.com.

www.spiritobrussels.com

Meer van Spirito Brussels :

Spirito Brussels