Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 22:02
‘Formules Express’ voor een last minute evenement bij Spirito Brussels

‘Formules Express’ voor een last minute evenement bij Spirito Brussels

19 mei 2016

Spirito Brussels biedt een totaal nieuw concept aan: de Formules Express, die speciaal werden ontwikkeld om de organisatie van last-minute evenementen te vergemakkelijken. Deze formules staan voor drie packages die zorgen voor een eenvoudige en gestructureerde organisatie voor conferenties, maaltijden en afterparty’s.

De ondernemingen die plots overrompeld worden door de organisatie van één van hun evenementen, zijn behoorlijk talrijk. Events plannen vereist meestal toch enige tijd aan voorbereiding en organisatie, en die tijd niet altijd gemakkelijk te vinden, vooral als de vraag ‘last minute’ opduikt.

Om dit ongemak te verhelpen heeft het Spirito Brussels drie ‘klaar voor gebruik’-packages ontworpen. Ze vergemakkelijken de organisatie van uw congres, uw zittende maaltijd (lunch of diner) of uw afterparty aanzienlijk. De formules zijn niet aanpasbaar of onderhandelbaar, maar hebben het grote voordeel dat ze volledig zijn: van de zaalhuur over alle service tot en met drank- en cateringoplossingen, werkelijk alles is voorzien in elk van deze formules.

De ‘Formules Express’ zijn alleen geldig van zondag tot woensdag, maar hebben het extra voordeel dat ze een uitzonderlijk elegant kader bieden tegen een concurrerende prijs. Gevestigd in een voormalige Anglicaanse Kerk in een decor van marmer decor en kristal, transformeert de zaal van Spirito Brussels uw last minute events in een mum van tijd tot een klasrijke en buitengewone prestatie.

Voor meer informatie of om de brochure "Formules Express" te ontvangen in uw taal, neem snel contact op met Spirito Brussels.

Make your dreamed events a reality…

Contact: +32 488 / 24.88.01 / corporate@spiritobrussels.com / www.spiritobrussels.com / Stassartstraat 18, 1050 Elsene - BE

Meer van Spirito Brussels :

Spirito Brussels