Event management

Apr 26, 2024, 12:33
Looking for a true  MICE experience?

Looking for a true MICE experience?

06 december 2016

Geoffrey Van Hulle is reeds jarenlang uw MICE partner in Brugge. Meer dan ooit zijn bedrijven op zoek naar een zorgzame en creatieve specialist voor de organisatie van hun meeting, congres of incentive. Geen standaard oplossingen meer maar echt maatwerk met oog voor detail zorgen telkens voor een unieke belevenis.

geoffreyvanhulle402016 site

True by Geoffrey Van Hulle

In 2008 startte Geoffrey Van Hulle het kantoor op in Brugge en in de voorbije jaren mochten ze zo op hun eigen no nonsens manier honderden groepen verwelkomen en events begeleiden. Dit alles is niet langer meer het werk van zaakvoerder Geoffrey Van Hulle alleen maar van een heel team, die elke dag opnieuw gedreven werken voor hun klanten. Tijd dus voor een nieuwe naam en look&feel.  In alle gesprekken kwam telkens de echtheid en authenticiteit naar voor, de naam True werd geboren. ‘Het enige waar wij dagelijks voor werken is om de gasten een echte belevenis te geven’ volgens Geoffrey Van Hulle.

True Bruges

De uitvalsbasis van het kantoor blijft Brugge en meer dan ooit staan ze tot uw dienst om uw congres, meeting of incentive vorm te geven hier. Ze zijn kind aan huis in alle gekende locaties te Brugge maar beschikken ook over een heel netwerk van bijzondere private locaties en zoeken samen met u naar de beste invulling.

True Events

Voor heel wat bedrijven mogen ze door de positieve ervaringen van hun klanten in Brugge ook hun bedrijfsevenementen organiseren. Tijd om hier een apart hoofdstuk voor te schrijven en heel wat referenties vinden we terug op hun nieuwe website.

True Ghent

Waarschijnlijk is er bij het team her en der wel een ‘hoek af’, bij Gent is dit zeker het geval. Voor hun klanten worden er meer en meer mice activiteiten in Gent georganiseerd en dus nemen ze er naast Brugge ook graag Gent bij. In de loop van 2017 houden ze ons zeker op de hoogte van hun plannen hier. Kortom een zorgzame en creatieve partner die volop in ontwikkeling is.

www.geoffreyvanhulle.be