Catering

Mar 29, 2024, 9:13
Creatorz verzorgt catering voor EK Voetbal Fanzone in Rijsel

Creatorz verzorgt catering voor EK Voetbal Fanzone in Rijsel

04 juli 2016

Wie vorige vrijdag naar Rijsel reisde voor de Rode Duivels, hoefde geen Franse kost te verwachten. Culinair werd het een thuismatch. Sterrenchef Bart De Pooter tilt pizza, hamburgers en hotdogs naar een hoger niveau. Hij doet dat niet alleen: de Gentse ondernemers van Creatorz leiden alles in goede banen. “Op drukke dagen moeten we een paar duizend man bedienen.”

Drukke dagen voor Bjorn Versteldt en zijn collega’s van Creatorz. Het Gentse bedrijf is de logistieke verantwoordelijke voor de food-zone in het EK-fandorp in Rijsel. De voorbije weken was het daar op de koppen lopen, met sommige dagen 20.0000 bezoekers. Vrijdag werd de overrompeling compleet. Dan kwamen ‘les Belges’ de grens over.

Bart De Pooter is de chef van het supportersdorp. Omdat hij zo’n toeloop van duizenden hongerige magen niet op zijn eentje aankon, moest De Pooter op zoek naar een bedrijf dat hem logistiek kon helpen. Die zoektocht bracht hem naar Gent, naar Creatorz. “Wij hebben voor alles gezorgd. We zorgen dat er materiaal en ingrediënten zijn om te koken. En we staan garant voor permanentie. Eigenlijk moet Bart maar één ding doen. Hij moet met zijn auto naar Rijsel rijden en de keuken leiden. Wij doen al de rest.”

Naar het buitenland

Creatorz is op en top Gents. “We zijn met drie vennoten en we wonen allemaal in de stad”, zegt Versteldt. “Maar voor ons werk kijken we naar het hele land en, zoals nu met het EK, zelfs naar het buitenland.

Creatorz op facebook

www.creatorz.be

Meer van Rabbit One :

Rabbit One