Associaties

Apr 28, 2024, 8:32
Save the date: ECHO24

Save the date: ECHO24

10 oktober 2023

De eerste editie van het jaarlijkse congres van de Event Confederation voor alle eventprofessionals in België – Echo23 – was een groot succes. Ook de feedback achteraf bevestigde dat het event als relevant en waardevol werd ervaren. Het is dan ook geen verrassing dat de confederatie nu een nieuwe editie aankondigt. Afspraak op 6 februari 2024!

Wat kunt u verwachten van ECHO24?
• Dezelfde geweldige sfeer en energie plus nieuwe perspectieven op thema's die van cruciaal belang zijn voor onze branche, met break-outsessies en geweldige sprekers. Dit jaar zullen er ook internationale sprekers in de line-up zitten.
• De aanwezigheid van vertegenwoordigers uit alle hoeken van onze branche – leveranciers, organisatoren, bureaus, medewerkers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land – om te netwerken en van elkaar te leren.
• Een locatie die past bij de visie van Event Confederation: Echo24 vindt plaats bij Hi-Site! in Grimbergen, een voormalige koffiebranderij die onlangs werd getransformeerd tot een multifunctionele, duurzame en inclusieve ruimte waar productieve, creatieve en recreatieve activiteiten samenkomen.

Binnenkort worden de tickets beschikbaar, dus houd onze mediakanalen in het oog!

Meer van Event Confederation :