Vaste & tijdelijke locaties

May 4, 2024, 3:00
Na de uitverkochte tournee in 2016 komt Hans Zimmer terug naar België!

Na de uitverkochte tournee in 2016 komt Hans Zimmer terug naar België!

05 december 2016

Hans Zimmer Live On Tour is een totaalervaring en een concertevenement dat je moet gezien hebben. Hans Zimmer grasduint in zijn tientallen jaren omspannende carrière. Gladiator, The Lion King, The Dark Knight Trilogy, Inception, Interstellar, Man of Steel, Pirates of the Caribbean, True Romance, The Da Vinci Code, Crimson Tide, ze komen allemaal aan bod!

zimmer402016 site

"EEN FANTASTISCHE AVOND, DIE JE HET GEVOEL GEEFT IN EEN WERVELWIND VAN IN ELKAAR VERSTRENGELDE DROMEN TE ZIJN TERECHTGEKOMEN" - THE GUARDIAN
“EEN CONTINU OPRIJZENDE MUUR VAN GELUID. SUBLIEM" - THE TELEGRAPH
“EEN PRACHTIGE, COMPLEXE SYMFONIE VAN VISUELE VERRUKKINGEN” - THE TIMES

Hans, van wie de muziek momenteel te horen is in ‘Planet Earth II’ van BBC 1 en in het Nexflixfenomeen ‘The Crown’, wordt op het podium bijgestaan door zijn vijftienkoppige studioband. Samen met het orkest en koor brengt dat het totale aantal muzikanten op het podium op meer dan 60.

Hans Zimmers liveshows van 2017 gaan van start aan de Amerikaanse westkust. Van daaruit zet hij koers richting Australië en Nieuw Zeeland om vervolgens door te reizen naar Europa. Hans en zijn band keren vervolgens terug naar de VS voor zijn allereerste volledige Amerikaanse tournee.

“Een concertreeks als deze opvoeren is iets wat ik altijd al heb willen doen. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar de shows aan de Amerikaanse westkust, naar mijn bezoek aan Australië en naar mijn terugkeer naar Europa, waar we afgelopen zomer zoveel mooie momenten hebben beleefd,” aldus Zimmer. “Heerlijk is het om zo veel van mijn zeer getalenteerde vrienden te kunnen samenbrengen en onze fans een concertervaring te bezorgen zoals ze er nog nooit één hebben beleefd.”

HANS ZIMMER LIVE ON TOUR
SPORTPALEIS ANTWERPEN
20 JUNI 2016

Tickets zijn verkrijgbaar
via www.hanszimmer.be / 070 345 345.

www.hanszimmer.be

Meer van MB Presents :

MB Presents