Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 12:28
Brusselse Sandton Hotels spelen zich steeds meer in de kijker bij het grote publiek

Brusselse Sandton Hotels spelen zich steeds meer in de kijker bij het grote publiek

01 juli 2016

Zowel toeristen als zakelijke gasten vinden steeds vaker hun weg naar de Sandton Hotels in deze bruisende stad. Wij willen u ook graag nader kennis laten maken met deze boutique hotels en het nieuwe team die deze hotels met passie en plezier runt!

Gelegen aan het Rouppeplein vindt u het viersterren deluxe hotel: Sandton Pillows Brussels

Een boutique hotel midden in het levendige centrum van Brussel, op wandel afstand van talrijke toeristische trekpleisters.  De dagelijkse gang van zaken in Pillows valt onder de verantwoordelijkheid van Hotel Manager Chaëlle Danneels.

Na vier jaar Hotelschool Spermalie te Brugge, heeft Chaëlle haar studies vervolledigd aan de Artesis-Plantijn Hogeschool in Antwerpen.  Tijdens haar opleiding aan AP Hogeschool is Chaëlle terecht gekomen bij Sandton, als trainee Sales & Marketing te Sandton Grand Hotel Reylof in Gent en sindsdien heeft ze het Sandton-team niet meer verlaten.  Na twee jaar als Sales & Marketing medewerker bij Sandton Hotels België mag zij zichzelf sinds februari 2016 benoemen als Hotel Manager van Sandton Brussels Pillows!

Chaëlle: “Ik ben met veel enthousiasme aan dit avontuur begonnen, en zo zie ik het nog elke dag. Dagelijks verwelkomen we nieuwe gasten in Pillows en zetten we alles op alles om het beste van onszelf geven. Gezien het kleine team en de omvang van het aantal kamers kunnen we de gast zeer persoonlijke service bieden.  Als ik s ’morgens een review ontvang met als onderwerp “Service is the trade mark of Pillows” dan twinkelen mijn ogen en mag ik fier zijn om deel uit te mogen maken van dit team.  Momenteel zijn we druk met het organiseren van verschillende evenementen. Ons eerste evenement begin juni, Leading Evening, was een succes en er zullen nog vele volgen! 

Vier jaar terug was ik nog bezig met mijn eindwerk en had ik nooit gedacht zo’n kans te krijgen binnen de Sandton-collectie. Met de veranderingen in het vooruitzicht omtrent het nieuwe Pillows-concept binnen de Sandton Hotels, ben ik van mening dat we Pillows Brussels nog meer op de kaart zullen brengen!"

Ons andere hotel in Brussel is Sandton Brussels Centre, een eigentijds hotel

Het hotel is centraal gelegen en bevindt zich zowel vlakbij het zakelijke hart van de stad als bij het toeristische centrum. Brussels Centre wordt sinds februari gerund door Hotel Manager Nikolaas De Boodt.

Na zijn graduaatsopleiding Toerisme en Recreatie Management in Kortrijk, is Nikolaas begonnen als steward bij CIWLT, de nachttrein naar diverse Europese bestemmingen. Zijn hart lag toch meer in de hotellerie en na verschillende functies in deze sector is Nikolaas uiteindelijk Front Office Manager geworden bij het toenmalige Sofitel Gent Belfort. Na de overname van Sofitel door de Spaanse groep NH, is hij naar Novotel Gent vertrokken. Daar heeft hij gedurende drie jaar de verantwoordelijkheid van de revenu en Front Office op zich genomen.

Nikolaas: “Na een periode van 20 jaar in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, besloot ik toch dichter bij huis te gaan werken. Toen de functie van Operations Manager  beschikbaar kwam bij Sandton Hotels in mijn thuisstad Kortrijk, aarzelde ik geen moment om aan de boorden van de Leie aan de slag te gaan. Ik heb hier een jaar met veel plezier gewerkt, maar ruilde het rustige Vlaanderen na een carrière van 22 jaar naar het “woelige” Brussel. Met veel enthousiasme begon ik in februari als Hotel Manager bij Sandton Brussels Centre, een klein hotel waar we zowel toeristische als zakelijke gasten mogen verwelkomen. De afwisseling en verantwoordelijkheden maken mijn functie uitdagend, plezierig en zeer actief.  Het team en ik hebben één taak: onze gasten niets minder dan een fantastische ervaring in Brussel bezorgen!”

Ter informatie:

Sandton Pillows Brussels is tot en met 4 september gesloten met het oog op verfraaiingswerken.

www.sandton.eu

Meer van Sandton Hotels :