Event management

May 2, 2024, 17:11
nVision Graphics visualiseert ideeën in 3D

nVision Graphics visualiseert ideeën in 3D

15 december 2016

Lever de perfecte pitch! De concurrentie is vaak sterk en u moet op korte tijd uw klant weten te overtuigen? Dan kan die extra inspanning wel eens de doorslag geven. Visualiseer uw idee op een professionele manier. Hoe? Met nVision Graphics bent u verzekerd van de juiste aanpak.

Vermijd elke verwarring en misverstand. We weten allemaal hoe mensen over hetzelfde kunnen praten, maar tegelijkertijd iets totaal verschillend bedoelen. Zeker als het gaat over het uitdenken van concepten! Een duidelijk plan creëert vertrouwen, en zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Presenteer variaties van uw concept. Eenmaal de ruwe setup is gemodelleerd, gaan aanpassingen snel. Ideaal voor de veeleisende klant. De stijl kan gaan van schematisch tot fotorealistisch. U beslist zelf hoever u gaat.

Laat zien hoe uw visie past in de gekozen locatie. Niet iedereen is even goed in staat "doorheen" een lege ruimte te kijken. Door de precisie zijn de plannen bovendien meteen geschikt voor uw seatings, cateraars, AV leveranciers, vergunningsaanvragen, ...

nVision Graphics levert 3D visualisaties van :

  • architectuur
  • interieurs
  • product design
  • event setups
  • beursstanden

Joachim Werthen
nVision Graphics

We visualize, you realize

www.nvision-graphics.com

nvision@protonmail.com