Audiovisueel

Apr 27, 2024, 15:39
Play AV neemt Dialog over: samen op weg naar verdere groei in Brussel

Play AV neemt Dialog over: samen op weg naar verdere groei in Brussel

14 december 2023

Play AV met filialen Nazareth & Zonhoven neemt sectorgenoot Dialog over. De overname illustreert de aanhoudende groeiambitie van Play AV. Met Dialog halen ze een belangrijke speler in het onderwijsveld binnen. Zo groeien ze naar meer dan 60 werknemers en worden grote namen zoals Caterpillar, Universiteit Gent & AP Hogeschool Antwerpen aan hun cliënteel toegevoegd.

Deze strategische overname met oog op de toekomst markeert een belangrijke mijlpaal in de realisatie van de groeiambities van Play AV. Door Dialog op te nemen, verrijkt de groep zijn dienstverlening en creëert het een volwaardige hub in de regio Brussel. De combinatie van de persoonlijke, ondernemende aanpak en de nadruk op ownership, die centraal staan in het DNA van beide bedrijven, worden met deze overname verder in de verf gezet.

"Deze overname is een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om onze dienstverlening te versterken en uit te breiden," zegt Vic Hoste, CEO van Play AV. "We kijken ernaar uit om met het team van Dialog onze gezamenlijke ambities te realiseren."

Paul Docx is trots en tevreden dat Dialog nu tot deze toonaangevende audiovisuele groep behoort: “Wat 30 jaren geleden begonnen is als idee, is uitgegroeid tot een professionele organisatie met (internationale) klanten en een fantastisch team van collega’s die ik zowel professioneel als persoonlijk heb zien groeien en voor wie een mooie toekomst is weggelegd in deze nieuwe constellatie”

Meer van Play AV :